Roštilj
Končno smo dočakali poletje in z njim sezono roštilja :)))
Jutri, pa v soboto in v nedeljo se bo pri nas peklo ![]()
Pripravili bomo čevapčiče, pa govedino na palčkah, pa perutničke, gobice, bučke, olimski sir, česnov kruh, hrenovke za otroke... Zraven paradižnikovo solato, pa prebranec, pa narezan paradižnik in čebulo. Še kakšna ideja mogoče? Naprimer šobska solata? Hm, bom malo pobrskala po bazi, vsaka ideja pa je seveda več kot dobrodošla :)
jasnaTzatziki ... meni najljubši poleg grške oz. šobske solate. Res ful paše k mesu in kruhu.
Jasna1 jaz ponavadi naredim še polnjeno francosko štruco.Tako je zelenjava in kruh malo zraven
Pa melancane,pa rezine krompirja,...
Pa seveda špičasta paprika
anaevaNe pozabite, da se na žaru krasno speče sadje, kot so ananas, breskve, marelice, hruške, slive, pomaranče ali grapefruit (a ne, mamamia!)... Nam je to postalo nepogrešljivo. Pravzaprav včasih samo za sadje prižgemo grill. Po želji ponudite zraven kepico sladoleda ali žlico smetane. ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Gnetemo, pečemo in jih že jemo

Hačapuri - gruzijski kruh