Začimbe

Katera je VAŠA začimba, brez katere ne gre?

Moja je majaron in žajbelj, ki ga vtaknem prav povsot.

Lumpica

Moja NAJ začimba je bazilika. ivonja P.S. Zarad teh trapastih smeškotov ki prav nesramno nagajajo moram že drugič spreminjat sporočilo!! Sporočilo je spremenil(a) ivonja dne 21. mar 2005 17:27:43 Sporočilo je spremenil(a) ivonja dne 21. mar 2005 17:29:33
Drobnjak in česen sta moji... Lp Saša Mir in dobro!
Timijan LP cervus
Pri meni pa ne gre brez rožmarina. Oz. če povem po pravici v vsako jed dodam vse katere imamo doma. maychi
Česen in bazilika.LP terlikar 1
Bazilika in drobnjak. Najraje sveža zelišča v velikih količinah. Vedno in povsod! ===
Majaron in bazilika... potem peteršilj in origano...
Odvisno za katero jed.Obožujem drobnjak.To je čudovit dodatek k rahlo osoljeni skuti.Drugače pa ne morem mimo grma rožmarina.Njegove sveže vonjave mi polepšajo dan. Aki
Na to temo bi lahko napisla disertacijo, pa vendar: rožmarin, bazilika, timijan, majaron pa sploh vse kar sliši na ime začimbe, oziroma dišavnice, brez njih namreč ne znam skuhati ničesar. Julya
majaron in bazilika, za njima pa drobnjak. Tjas

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti