12. mar 2005 23:49
Ah Reca, skomine si mi naredila!
12. mar 2005 23:49
Ah Reca, skomine si mi naredila!
13. mar 2005 12:27
Tudi jaz ga hodim gledat na spletno stran in študiram... Čakam, da mi crkne star multipraktik, da se dokončno odločim. Marsikdo mi sicer pravi, da sem nora, ker gledam tako drag aparat amak dejstvo je, da jaz že starega veliko uporabljam pa mi niti pol tega ne naredi kot robotek. Dajo ga pa tudi na 24 obrokov tako, da človeka kar zamika. LP stana
13. mar 2005 20:57
Ali lahko napišete na katero spletno stran "hodite" gledat. Jaz bi si tudi rada ogledala to zadevo! JOKL
13. mar 2005 21:36
Meni ne da miru. Tako sem nekaj let gledala AMC posodo, pa sem se potem le odlocila. Zdaj je ne dam iz hise za nic na svetu. Malo moram se pretuhtat ker nacrtujemo zidavo, ni kam s stvarmi. Odlocit se moram samo za pred ali po. lp Vesna Vesna Milek Recko
14. mar 2005 2:13
Star multipraktik je odslužil in kupili smo tega robotka. Uporabljam ga vsak dan že tri leta. Razmišljam, da bi dokupila še eno posodo, da mi je med hitenjem pri pripravi kosila ne bi bilo potrebno pomivati. (npr. zelenjava in sladica.) Priporočam nakup. PS: Pogledala sem stran. Našla sem le dva recepta, recepti strank so neberljivi! Nelly
14. mar 2005 13:04
Vendar pa ima več strojčkov tudi svoje prednosti: prvič: če crkne en, ostale stvari še vedno delajo:) drugič: lahko delaš več stvari hkrati - pri meni zelo pomembno: v shaker dajem stvari za sok ali shake, multipraktik mi naseklja čebulo ali sir, medtem lahko zmiksam beljake za biskvit, medtem še s paličnjakom delam čežano... če je samo ena posoda to ni možno... Da ne boste gledale grdo svojih strojčkov, zakaj vendar ne crknejo, da bi lahko kupile robota... Predvsem pa se mi zdi, da so dostikrat stvari, ki so dizajnirane za eno stvar nekako bolj uspešne pri tem kot tiste, ki opravljajo mnogo različnih funkcij, so pač manj specializirane... Poleg tega pa se mi ne da vedno iskat raznih nastavkov, ki so pospravljeni bogve v kateri škatli:) Če imaš vse tako organizirano in se navadiš, še gre, sicer pa hitreje sam narežeš zelenavo kot vse najdeš in sestaviš... Pa lahko se igraš z oblikami, narežeš korenje v obliki srčkov,... če ga uporabljaš veliko je verjetno super, ampak tudi naši strojčki so pravi zvesti prijatelji, a ne?
14. mar 2005 14:28
Bravo Veri!
14. mar 2005 15:22
Veri res je to ampak ce je clovek nor na take reci in bi imel se to, pa to. Danes sem bila v tisti vrhniski trgovini na Brncicevi. Joooj, sem mislila da bom kar tam spala. Vse bi mela, ampak res vse. Ampak pri meni se tudi vse uporablja, vse mi prav pride pa naj bo karkoli. Tudi flajs masina. Ce ne za meso pa za sojo. lp Vesna Vesna Milek Recko
14. mar 2005 16:12
Gospa Vesna, jaz vam predlagam, da si robota kupite. Aparat kot aparat je zelo praktičen in resnično večnamenski. Ker ste zelo gospodinjski tip človeka, se boste kot lastnica Ronica lahko z velikim veseljem udeleževali tudi dnevov odprtih vrat, kjer vam bodo že spraksirani uporabniki aparata, natrosili ogromno koristnih nasvetov v zvezi z uporabo. Kot soudeleženka boste sčasoma tudi vi lahko talali nasvete novim uporabnikom. Poleg aparata si kupite tudi kuharsko knjigo, kjer je veliko uporabnih receptov, pri katerih boste z užitkom uporabljali aparat. Ocenjujem, da pri pripravi hrane resnično uživate, zato nikar več ne oklevajte z nakupom, ki vam bo ta užitek samo pomnožil. Jaz imam aparat že skoraj 10 let, takrat sem zanj odštela celo premoženje. Še nikoli do sedaj pa mi ni bilo žal, da sem ga kupila, čeprav ga ne uporabljam vsak dan. Prisrčen pozdrav, Alenka AlenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kavna torta (Coffee cake )

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto