Prenovljeni urednik

Bilo bi lepo, če bi nam bilo dano, da bi videli, kako izgleda vaš naraščaj. Kakšno fotko mislimo...V zameno nudimo strokovno pomoč in nasvete. Jernej, mi smo pridelali 3 fante. izkušenj poln koš! Lep pozdrav utrujeni mamici, zdravemu fantičku ter ponosnemu očku!
Mamici in ocku cestitke, sinku pa veliko srece v zivljenju. Vesna Vesna Milek Recko
Iskrene čestitke, naj bo vsako leto tako plodno! Galja
Iskrene čestitke še od mene! Čim več zdravja vsem trem, malemu korenjaku pa srečno in veselo otroštvo. Pa da ga ne bosta preveč sekirala v kasnejših letih!!! kokos
Evo pošiljam sliko, tukaj je star kakšno urico... [slika]alexander.jpg[/slika] Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Ja ti božček, štrućka mala, pa že moraš pozirati… ČESTITAM vsem trem! Riko
Iskrene čestitke, naj bo vajin sonček zdrav in vidva srečna z njim..! P.S. (Zdaj pa šnite in kurja juhca, kaj?!) Karmen Karmen V.
Tudi jaz se pridružujem vsem dobrim željam... === Darja
Iskrene čestitke in čimprej BIS, če ne celo TRIS TanjaG.
Kakšna lepa žabica. Te kar prime za pomečkat.....Vse lepo v življenju mu želimo. Lumpica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti