novosti na kulslo - nove voščilnice

Dedek mraz je letos pluskotom prinesel še eno darilce (bolj zgodaj sicer) Skupaj je zdaj na voljo 130 različnih smeškotov. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Dedek mraz,hvala Vesna Leben
Boooojaaaaannnnnnn, ti si pa res en cukrček Ognjič
Očitno si bom morala kupiti povečevalno steklo, šele zdaj sem to opazila, vendar sem si predkratkim dala duška,. Pa kaj samo Bojan? Saj tudi Jernej je cukerček. Anamarija
Tudi v klepetalnici smo povečali število smeškotov iz 12 na 50 Uživajte v klepetu. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
, ane Bojan
Jaz sem tudi čisto navdušena! Hvala, Bojan in Jernej, za tako lepo darilo
Bojan, kraaaaaaaaaaaaaaaasno, celo to ti je odpuščeno, da ni maka, je nageljček krasen, pa ostalo tudi. kako lpo je biti plusek, a ne?????? Kakšno razkošje, .............................................................Bojan, - vse dobre stvari so tri! rimljanka
Super! Sploh tele živalce so mi posebej všeč!! jasna
Pa tele! Najprej jih sploh videla nisem! Zdaj si bomo bolj risali kot pisali! jasna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti