Ribje palčke ?

Živjo!

Zanima me kako pripravljate ribje palčke, ki jih že panirane kupiš v trgovini.

Pa ne se smejat!

Jaz jih vedno ocvrem v maščobi, pa me zanima če je mogoče še kakšen preizkušen način priprave, ki bi bil bolj zdrav, kot utopitev v olju.

Lp, Rožica!

Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Jaz jih pripravljam v mikrovalovki - mislim pa, da bi bile v redu tudi pecene v pecici... Je za probat darja
Jaz jih spečem v pečici. Lp, Maja
Hvala za odgovore! Darja, Kako pa jih pripraviš v mirovalovki. (A jih spečeš kot na žaru?) Prosim, če mi lahko malo bolj natančno opišeš, na kaj nastaviš, kako dolgo,.... Prosiiiim. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Ne bi bila rada zoprna, ampak sem na dopustu in sem na italijanskem nacionalnem programu gledala oddajo o zamrzovanju. Seveda je poleg ostalega bilo govora tudi o ribah. O tem kako ni nobene garancije da je filirana zamrznjena riba res tista o kateri je govor na embalaži. O ribjih palčkah ( in drugih paniranih ribjih izdelkih ) pa je bilo rečeno še kaj več.......Tudi to da jo absolutno preplačamo glede na kvaliteto ribe. Vem tudi to, da moji otroci v šoli jedo ribje palčke in jih sveža riba ( z glavo, bi komentiral mlajši ) prav prestraši in jo ne jedo radi ali raje sploh ne. Jaz zaradi ribe ne bom ravno v nezavest padala, jo ap rada pojem ( sploh če jo kdo drug pripravi ) Lumpica
Pecem jih prbl. 4 minute - opcija crisp - vmes jih obrnem... Peka je pa odvisna tudi od "debeline" palck - jaz uporabljam bo-frostove, ki so malo bolj debele... darja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti