A mogoce kdo ve, kje bi lahko naročila dobro in ne predrago torto za 25 do 30 dni z posebnim motivom (lovskim)? Hvala
Katja Lesjak
A mogoce kdo ve, kje bi lahko naročila dobro in ne predrago torto za 25 do 30 dni z posebnim motivom (lovskim)? Hvala
Katja Lesjak
24. nov 2004 21:05
Iz katerega konca Slovenije pa si, katjaa, da ne bomo dajali neuporabnih nasvetov? lp, lidka
25. nov 2004 11:34
Sem z goriškega konca-vsaj tja je treba dostavit torto. Živim pa v Ljubljani. Katja
25. nov 2004 11:40
No, potem je moja slaščičarna, kjer naročam torte, v Litiji neuporabna za vas... lp, lidka
25. nov 2004 16:30
Kaj pa Srednja agroživilska šola v Ljubljani. Mislim, da delajo tudi po naročilu.
25. nov 2004 21:46
Za moževih 50 smo naročili torto pri Pečjaku v Kranju številko 50 gor pa motiv kolesarja,lahko se zmeniš kaj bi radi zelo so ustrežljivi.Bilojo je za več kot 30 ljudi ,dobra pa tako da jo je zmanjkalo. lp goga
30. nov 2004 10:04
Hvala za odgovore. Sem jo naročila v eni čisto mali sladščičarni v Gorici.. Upam da bo naš tata zadovoljen. KatjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poširane hruške
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem