Imam prošnjo. Bi mi lahko sestavili menu(hrana in pijača)za pustovanje v restavraciji.Bi mi lahko odgovorili čimprej prosim, ker moram hmalu oddati seminarsko nalogo.(naj ima vsaj 6 vhodov)Prosim.
Reny
reny
Imam prošnjo. Bi mi lahko sestavili menu(hrana in pijača)za pustovanje v restavraciji.Bi mi lahko odgovorili čimprej prosim, ker moram hmalu oddati seminarsko nalogo.(naj ima vsaj 6 vhodov)Prosim.
Reny
reny
neznan uporabnik
7. maj 2001 15:51
Živjo! Imaš pa velike želje. Žal nisem gostinka, zato ne vem v kakšno pomoč ti bom, poskusim pa lahko. 1. ŠUNKA S SMETANOVIM HRENOM 2. KREPKA JUHA Z GOSJIMI CMOKI 3. PIRA Z GOBICAMI IN SLANINO 4. 1/2 PEČENICE, KRVAVICA, MATEVŽ, REPA 5. SV. KRAČA,DUŠENO RDEČE ZELJE Z OREHI, KROMPIR Z OCVIRKI 6. PUSTNI KROF Žal mi je, toda na vina se slabo spoznam, zato ti jih ne morem svetovati-ampak to pa sigurno obvladaš sam. Lep pozdrav! ANJAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami