Drage moje kulinaričarke , rabim vašo pomoč : Nujno rabim domačo mleto paprilo iz Slavonije ali Srbije / Leskovac, vsi moji dosedanji viri so nekam poniklinili in ker še nisem povsem mobilen tudi ne morem sam pregledovati teren :) Rabim sladko in ljuto/tucano . Če ima katera kakšne veze "od dol" in mi to posreduje, bom zeeeelo hvaležen .
Domača mleta paprika

22. feb 2025 13:35
Lepo pozdravljen, Hedonist, me veseli, da si se oglasil, upam, da si v redu z zdravjem, verjetno ti bo kdo pomagal. Meni je lani prinesel papriko, sin iz Madžarske.

26. feb 2025 11:05
Ojej, nobee ideje, nobene pomoči ?

26. feb 2025 12:02
Ej, bi jo znali imeti na Fužinah v Lj., kjer je makedonska trgovina, ena je tudi v Šoštanju, sem brala. Pa na Litijski in na Zaloški sta turški trgovini, ta na Zaloški, blizu prehoda čez dolenjsko železnico, malo proti obvoznici na desni, je zelo dobro založena z začimbami. Ona na Litijski je zraven trgovine Hruška.

26. feb 2025 22:36
Hedonist,danes sem videla papriko v trgovini Gourmet&bistro BTC,dvorana A. Je iz Srbije. Imajo več vrst. Če ne moreš do BTCja,se oglasi,pa se nekako dogovoriva.Lahko ti jo kam dostavim.
Sporočilo je spremenil(a) ultranova dne 26. feb 2025 22:38

27. feb 2025 7:43
Hvala Rimljanka, hvala Ultranova, sta mi veliko pomagali :)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Video recepti

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom

Pure testenine z dimljenim lososom