Padec

tedyka  

član od: 23.4.2009

sporočila: 2012

15. feb 2019 4:38

Pri teh policah je križ. Zdi se mi, da so naštudirane tako, da krijejo samo tisto, kar je skoraj nemogoče, da se zgodi. Odvisno je ali ima opredeljen bolnišnični dan, ali pa dan bolniške, ali vrednost poškodbe, ali stopnjo invalidnosti, ki jo utrpi po poškodbi....- miljon varjant. Norci pa smo sami, ki podpisujemo in plačujemo vse to - ampak to je že druga zgodba. 

Meni je pred leti rekel zdravnik ob neki poškodbi in vztrajanju da mi ni treba na bolniško, ker imam tako ali tako še veliko dopusta in nadur za koristit, pa tudi delo, ki sem ga lahko opravljala od doma.... - če ne boste na bolniški, vam nimam kaj zapisati za zavarovalnico in potem mi čez nekaj mesecev ne tarnajte, da niste nič dobili kljub zavarovanju in to je več kot res.

Sicer pa, tudi sam udarec in podpludba bolita kar nekaj časa - tako sta samo dve poti - ali k zdravniku tudi, če ta ne bo potrdil nič posebnega (poslal ga bo najbrž kaj poslikat in mu tudi nekaj dal za odpravo bolečin, pa kakšen nasvet), ali pa potrpeti, spiti kakšno tableto, se malo mazati s kakšno tako kremo in počasi bo (v prvem in drugem primeru). Odločitev pa je vsekakor v rokah moža. Je pa tudi res, da so moški vsaj v takih primerih velikokrat kar trmasti.

Dobro uredite, kakorkoli se boste odločili.

 

tedyka

Anemiilat  

član od: 7.9.2016

sporočila: 2396

15. feb 2019 8:18

Še ena na temo zavarovanja. Je sin plačeval 15 let življenj..zavarovanje. Nobene poškodbe! Je doba potekla, zavarovanja ni podaljšal. Malo zaradi razočaranja koliko je privarčeval. Evo ti poškodba v roku dveh mesecev, in to ne ne majhna. V bolniški je bil šest mesecev. 

Anemiilat

dvorana  

član od: 27.5.2015

sporočila: 293

18. feb 2019 17:35

Sva šla v hotel salinera v strunjan imela rezervirano še pred poškodbo.Pravi da je bolje ampak boli ga še zmeraj.Pravimo,da je treba pocajtat.LP

dvorana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Anemiilat
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti