Obletnica

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

26. okt 2018 22:51

sarabande je napisal/a:
mamamia je napisal/a:

Sarabande i fasulas ne objavljata več, pa še kdo ...

mamamia

mammamia, ne objavljem več, pogledam pa še kdaj pa kdaj... 

Miroslav Vulović

Tako nekako, ja.

Sem poskusila prispevat en recept zadnje čase, pa nobene reakcije. Na blog en sam odgovor. Samo s tole temo sem nas nekaj vzpodbudila, da smo se spet oglasili ...

rimljanka ima sicer prav, da so forumi aktivni, ko so aktivni člani. A na silo odpirat teme ... včasih so se kar spontano odpirale. Po moje je Zid malo umiri forume, mnogi se tam pač ne najdejo.

mamamia

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

28. okt 2018 10:42

Eh Mamamia, niso krive rubrike in forumi, krivi s(m)o aktivni člani tuki gor. Sem že večkrat napisal, da je nivo tukaj močno padel pa sem bil grajan z leve in desne. Komentarji se vse bolj odvijajo v stilu ahanja in ohanja, pa z ikonami palec gor, dva, tri palce in to seveda ne more roditi dobrih debat ali polemik. Ena naša draga članica, ki se že dolgo ne oglaša več je takemu stanju dala lepo ime : intelektualna lenoba :) :) jaz dodajam da je seveda intelekt sploh treba imeti , da lahko potem govorimo o tem . Skratka, dobro bi bilo, da bi se ponovno vključili tisti, ki že dlje časa molčijo saj znajo razgibati sceno.....ti ,ki se zdaj redno oglašajo so svoje že pokazali ampak rezultat je bogi .....

hedonist

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

28. okt 2018 13:54

Morda je razlog tudi v tem, da se je pri raznih vprašanjih rado svetovalo smer Google. Pa so se ljudje navadaili googlati.   Nekateri si ne upajo pisati preprosto zato, ker pisanja niso najbolj  vešči, kritikam se pa nihče ne izpostavlja rad, če so še tako dobronamerne.

Cila

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5188

28. okt 2018 15:38

Pametnejši odneha. Ampak res pogrešam razprave kot tisto o sedenju na tleh v restavracijah ali japonskih kroglicah pa še ene par takih je bilo. Nekaj zapisov iz starih časov bi res sodilo v antologijo slovnenskega humorja. 

Sonja

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

28. okt 2018 19:18

limnol je napisal/a:

Pametnejši odneha. Ampak res pogrešam razprave kot tisto o sedenju na tleh v restavracijah ali japonskih kroglicah pa še ene par takih je bilo. Nekaj zapisov iz starih časov bi res sodilo v antologijo slovnenskega humorja. 

Sonja

Pa če se odzovem še na Cilo (ki se, žal, tudi premalo oglaša, a vidim, da stara garda še vseeno pokuka sem gor). Vedno so bile in bodo mimozice, ki vse, kar ni v skladu z njihovimi pričakovanji, jemljejo kot napad nase. Ok, a ko si enkrat na forumu, moraš pričakovati marsikaj. Da te kdo vidi tudi z drugačnimi očm kot se vidiš sam in tisti, ki te le hvalijo. Tudi jaz sem jih dobila po piskru, a sem iz večine pripomb izvlekla nekaj dragocenih spoznanj. In glede googlanja - dokler me tu ni nekdo poslal na googla, sploh nisem iskala po tej neskončni bazi. 

Razlogov neoglašanja je verjetno več. Eni so se naveličali, enim je zmanjkalo časa, eni kuhajo zamero in še in še razlogov je. A odrasli ljudje smo in ravnamo v skaldu s svojim prepričanjem. Sama še vedno vsak dan pogledam na Kulslo, le aktivna nisem kot sem bila včasih.

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti