27. maj 2004 9:33
Aja v tem je bil vic? Da bi eno temo o hujšanju dal na drugo tablico. Nisem dojel
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
27. maj 2004 9:33
Aja v tem je bil vic? Da bi eno temo o hujšanju dal na drugo tablico. Nisem dojel
27. maj 2004 10:54
Meni se je pa čisto slučajno utrnila misel: sta Miškolin in Matjaž res tako dejavna pri klepetanju o pripravi hrane, da jima primanjkuje prostora? Sama ne hujšam, me pa tema o dieti niti slučajno ne moti... če bi kdo res hotel klepetati o hrani, potem tema o 90 dnevni dieti ne bi bila kar naprej pri vrhu, ne? lp, lidka lp, lidka
27. maj 2004 11:14
Pravzaprav sem hotela doseči, da bi bilo za forum na voljo več prostora na prvi strani portala. Glede na veliko zanimanje za diete in hujšanje, pa bi se lahko odpr nov link na temo npr. zdravje in bi se tam pogovarjali o različnih prehrambenih težavah.
27. maj 2004 12:41
Potemtakem bi lahko umaknili katerokoli temo nekam drugam, na drug link, ker gre to komu na živce... Jaz tudi mislim, da je tako kot je, čisto v redu. In ne vidim razloga, zakaj bi morali naše hujšarice tlačiti kam drugam. Pravzaprav se mi zdi tema prav uporabna za nekoga, ki je na začetku, ki zbira pogum, išče podporo. In zakaj bi ta tema nekomu vzbujala skomine mi tudi ni jasno. lp, lidka
27. maj 2004 12:47
Prostor za forum na portalu smo povečali na 15 tem, na več pa ni pametno iti, ker se bo potem forum predolgo odpiral, že tako potrebuje kar precej časa da se stran sestavi... O temi za hujšanje pa razmišljam celo, da bi jo dal med tiste na vrhu (pomembne teme), ker je s številom prispevkov močno prehitela temo "kaj danes za kosilo". Bom pa moral katero svojih tem, ki so pripete z žebljičkom umakniti... Pozdrav
27. maj 2004 13:19
Ja, tud jaz bi dala temi Ločevanje živil 90 dni, kar uno sponko da bi bla skoz na vrhu , glede na to, da se vpisujejo vsak dan komentarji... pa čeprav jo jaz ne uporabljam, me prav tako tudi ne moti
28. maj 2004 7:49
Spostovani! Zelo rada prebiram temo " kaj danes za kosilo", pa me zanima, ce obstaja moznost, da bi se obrnil vrstni red predlogov. Novejsi predlogi bi bili blizje, starejsi datumi, pa na koncu. Morda prvo sporocilo, ki je kot predlog, ( tako bi vedeli zakaj je ta tema ), sledili bi pa jedilniki , danasnji, vcerajsnji... Lep pozdrav vsem. bupel
28. maj 2004 8:40
28. maj 2004 9:47
To pa res ni problem, ko odpreš temo klikni na zadnjo stran in dobiš zadnje predloge "kaj danes za kosilo". Če pa si naročnik plus paketa tega problema nimaš. Lep dan.
28. maj 2004 10:29
Da bi se to naredilo bi bilo potrebno obrniti ves forum na glavo, mislim pa da ni najbolje. Vrstni red branja je od starejših k novejšim sporočilom. Videl sem že forume ki imajo obraten vrstni red in meni vsaj so bili nepregledni ker če sem hotel spremljati neko temo sem moral iti na konec in potem vrteti stran na gor
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Malinini razpokančki

Polnjene paprike