22. avg 2016 12:13
| marjja je napisal/a: |
| To ti misliš! |
Kaj pa spoštovanje tradicije in varovanje okolja? Ne moreš bio brezove metle primerjati z z ogljikovimi vlakni ojačano high-tech plastiko.
Sonja
22. avg 2016 12:13
| marjja je napisal/a: |
| To ti misliš! |
Kaj pa spoštovanje tradicije in varovanje okolja? Ne moreš bio brezove metle primerjati z z ogljikovimi vlakni ojačano high-tech plastiko.
Sonja
22. avg 2016 13:06
Ja,sirkova metla.Ko sem nekoč pometala pred hišo,mi je rekel sosedov sin(ne iz žlehtnobe) ,ali bom pometala ali bom kam letela.
dvorana
22. avg 2016 14:22
| limnol je napisal/a: | ||
Kaj pa spoštovanje tradicije in varovanje okolja? Ne moreš bio brezove metle primerjati z z ogljikovimi vlakni ojačano high-tech plastiko. |
Saj vem, da se šalimo, ampak tega pa sploh ne razumem? S čim bi naj metlo primerjala?? S kovčkom?? ![]()
22. avg 2016 15:58
A ti znaš prosto leteti? Brez pripomočkov? Samo navzdol ali v vse smeri?
22. avg 2016 16:05
A ti znaš pa z metlo? Resno? V vse smeri?
Vse skupaj je že malo blesavo. Pač zataknila si se v moj zapis LETETI, namesto steči (v smislu tekanja, da ne bo SPET pomote). Pa imej svoje veselje, če te to zadovoljuje.![]()
Testeninca, sorry, da smetimo, čisto brez veze.
Ne bom več.
22. avg 2016 16:47
Na preprogi obvladam, na metli pa samo z inštruktorjem (priporočam Voldemort s.p.). ![]()
Sonja
22. avg 2016 23:01
So me nasmejali tile komentarji in me spomnili na dogodek, ko sem sinu rekla, da letim na pošto, pa je pripomnil: "Pa ne pozabi na metlo)))."
DoloresKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Juha iz čičerike in rožmarina

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami