Kakšne so kopalke brazilke ali model?
dvorana
Kakšne so kopalke brazilke ali model?
dvorana
22. jul 2016 20:33
Da ti ne razlagam zgolj z besedami, striček google vse najde tudi v sliki. Torej, malce debelejši štrik skozi ritni graben, spredaj pa komaj pokrito. Brazilke ja imajo kaj za pokazat, četudi so oblinaste so izjemno seksi.
http://www.ebay.co.uk/bhp/brazilian-micro-bikini
mamamia
23. jul 2016 9:39
Hvala.Sem gledala modele kopalk pa so mi bile ene všeč ampak so bile slikane samo od spredaj in niso bile tako majcene.Ne pride v poštev.
dvorana
28. jul 2016 15:37
Drugače imajo trenutno v Calzedonii popuste :)
anjabe
28. jul 2016 17:05
Haha Mamamia, tole si pa odlično povedala.
naor
29. jul 2016 6:54
V Braziliji sicer nimajo pojma, kaj za vraga pomeni "brazilian string".
Namreč, čudno, prečudno, topless ni dovoljen, tudi nudističnih plaž je bolj malo, so pa zato njihovi oblikovalci izoblikovali maso kopalk, kjer se uporablja minimalno tekstila. Skratka, mali trikotniški za modrček (da pokrije bradavički) in blago do širine vrvice, da držijo trikotnike skupaj.
Načeloma pa ima vsak ponudnik kopalk tudi modele, kjer se lahko kombinirajo hlačke in modrček iz različnih vicev, ali pa je na voljo več hlačk, tako da se ne velja obremenjevati zgolj s tistim, kar je bilo na sliki od spredaj.
Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani svaljki
Slivove rožice