V mesecu avgustu rabim katering za 35-40 oseb. Postregli bi "nedeljko kosilo" z več vrstami mesa in različnimi prilogami.... Ker s tem nimam izkušenj prosim za vaše izkušnje, mnenja in priporočila.
tadeja 13
V mesecu avgustu rabim katering za 35-40 oseb. Postregli bi "nedeljko kosilo" z več vrstami mesa in različnimi prilogami.... Ker s tem nimam izkušenj prosim za vaše izkušnje, mnenja in priporočila.
tadeja 13
3. jul 2016 13:26
Catering Čop. Hrana zelo dobra, postrežba na visokem nivoju. Vse zrihtajo in sledijo tempu, hkrati pa sploh ne opaziš, da so tam. Priporočam.
3. jul 2016 15:09
Nb - hvala, Lucy - Catering Čop se bere zanimivo, je pa predaleč.
tadeja 13
3. jul 2016 16:51
Vozijo tudi okoli, tako da je treba preveriti pri njih. Kateri konec Slo?
3. jul 2016 17:54
Gostišče Seljak iz Preddvora ponuja Catering storitve. Že večkrat smo bili izredno zadovoljni z njimi. Točnost, odlična hrana, široka ponudba, odlična cena, res nam je bilo vse super!
marusa.viki
3. jul 2016 18:00
Pernuš Marko s.p. dostava in priprava hrane Bambi iz Milj pri Kranju.
Preverjeno. Okusna hrana. Dobra postrežba in cena ok. Mi smo že večkrat jedli in hili vedno zelo zadovoljni.
karnak
3. jul 2016 18:14
Hvala za predloge, jutri grem v povpraševanje. Lucy v naslovu piše Gorenjska.
tadeja 13
6. jul 2016 9:43
Pernuša lahko tudi jaz pohvalim, zadnjič "preverjen" 3 tedne nazaj.
Loni Makaroni
8. jul 2016 11:01
Loni hvala, žal imajo na moj datum kolektivni dopust.
tadeja 13
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Korenčkova juha
Debeli špageti s poletno zelenjavo