Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
Drugače pa je na posodi tudi znak, ki ti pove, da je posoda primerna za indukcijo - v obliki spirale. Ker tudi vsa WMFova posoda ni primerna za indukcijo. Mi imamo 2+2, če bi se odločali še enkrat, bi imeli vsa 4 kuhališča indukcijska.
Loni MakaroniKot je omenila Loni, znak na dnu posode v obliki spirale. Preveriš pa tudi z magnetom (če se prime, bo delalo), saj nekatere posode (črne od EMO Celje) nimajo znaka, pa so primerne.
Meni zadostuje 2+2, ker kdaj kakšen ostanek pogrejem v stekleni posodi, ki jo uporabljam za pečenje v pečici. Skoraj nikoli pa ne kuham na navadni- če že moram, do vrenja segrejem na indukcijski in potem prestavim na navadno. Se mi zdi, da bi na navadni pristavila novembra, zavrelo pa bi decembra... tako da je kar za razmisliti ali 2+2 ali 4.
LP, V.
Plin - kaj je to? No, grem jutri plačat 4x indukcijo.
Loni MakaroniTudi jaz imam 2+2 in mi je kot marsikateri žal,da nisem kupila 4 indukcije.Plina pa brez velike sile ne bi več uporabljala.Na indukcijo brez problema paše tudi vsa emajlirana posoda.
IvaSinKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako

Pesto palačinke