Zanimajo me enostavni recepti iz moke, ki so ugodnejši doma kot če bi kupovali v trgovini . Tema je odprta za vse, ki delajo z moko.
Temo je spremenil(a) flekica dne 12. dec 2014 22:29
Zanimajo me enostavni recepti iz moke, ki so ugodnejši doma kot če bi kupovali v trgovini . Tema je odprta za vse, ki delajo z moko.
Temo je spremenil(a) flekica dne 12. dec 2014 22:29
12. dec 2014 21:23
Pa ne že spet no
rrr
12. dec 2014 21:32
Lepilo za kaširanje
Zelda
12. dec 2014 21:37
Pišite prosim (*le TISTI*) , ki doma res delate z moko.
Ana
12. dec 2014 21:39
Saj ne vem, ali je tole komično ali žalostno...
Issi
12. dec 2014 21:41
Flekica, jaz sem danes naredila jabolčni štrudel.
Slikca ni od danes, ampak od l.2009, ko še nisem imela fotoaparata. ( Nihče ne more in ne zna popraviti datuma.)
naor
12. dec 2014 22:04
Jaz pa nisem še nikoli delala štrudla
Ana
12. dec 2014 22:08
Hm, težko bi rekla, če je pecivo cenovno ugodnejše kot v trgovini. Če hočem to ugotoviti, je treba vedeti za ceno vsake surovine, pa vprašanje koliko elektrike se porabi, pa strošek pomivanja in dela. No mene to izračunavanje ne mika.
minka2
12. dec 2014 22:13
minka2 je napisal/a: |
Hm, težko bi rekla, če je pecivo cenovno ugodnejše kot v trgovini. Če hočem to ugotoviti, je treba vedeti za ceno vsake surovine, pa vprašanje koliko elektrike se porabi, pa strošek pomivanja in dela. No mene to izračunavanje ne mika.
|
Seveda lahko napišete le recepte, ki jih radi delate doma iz moke.
Tema je bila odprta za vse....., ki delajo z moko.
Ana
Sporočilo je spremenil(a) flekica dne 12.dec 2014 22:18
12. dec 2014 22:24
Kot vsi ostali člani in članice kulinarike, tudi sama zelo rada pečem in sicer vse od kruha naprej. V bazi imaš zelooo veliko res dobrih receptov. Svetujem ti ,da si vzameš čas, malo pregledaš, prebereš recepte, ki so res napisani zelo enostavno, pa malo mnenja, ki jih napišemo in kar veselo na delo, prazniki so pred vrati. Če ti prvič ne uspe, ti bo drugič sigurno.
mopsika
12. dec 2014 22:43
Našla enostavni recept
Hitri hlebčki
Potrebujemo: 1 kg moke, žličko sode bikarbone, sol.
Postopek: v moko damo sol in žličko sode, ki jo razredčimo z malo mrzle vode. Testo zamesimo mehko. Naredimo hlebčke v velikosti lepinj, nekajkrat prebodemo z vilicami in pečemo na zmerni temperaturi.
Ana
Sporočilo je spremenil(a) flekica dne 12.dec 2014 22:45
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova potica po receptu moje mame
Polnjene paprike