Cila, pot od bolezni na jetrih do srčnega vzpodbujevalnika je precej vijugasta. Sicer pa - oprosti, no, ampak kaj pa počneš s hladilnikom, da imaš magnetke na njem manj kot 3 cm daleč od srčnega vzpodbujevalnika? Me zanima čisto tehnična izvedba. Tisti, ki je ta članek spravil v javnost, je bral zelo poprek in zelo na pol. Sploh pa ni kaj dosti razumel.
SonjaMagnetki s potovanj
marrja, nisi ravno zastopla ane?
Men so ti magnetki čisto luštkani in jih tudi prinesem naši mami, če je kakšen lep pa še sebi :D Edino tiste neosebne note ne razumem. To da ga pobereš kar od nekoga je podobno kot bi ga vzel na ebayu
| limnol je napisal/a: |
Cila, pot od bolezni na jetrih do srčnega vzpodbujevalnika je precej vijugasta. Sicer pa - oprosti, no, ampak kaj pa počneš s hladilnikom, da imaš magnetke na njem manj kot 3 cm daleč od srčnega vzpodbujevalnika? Me zanima čisto tehnična izvedba. Tisti, ki je ta članek spravil v javnost, je bral zelo poprek in zelo na pol. Sploh pa ni kaj dosti razumel.
|
Brišeš prah ![]()
![]()
.
Za brsanje prahu je dovolj krpa v roki, ni treba, da s celim telesom drgneš po njem. ![]()
Bannana, se strinjam. Meni pomeni nekaj samo tisti, ki sem ga sama kupila tam, kjer sem bila.
Sicer pa, vsak po svoje, vse je prav, a ne? ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.