Gostilna za poroko v bližini ljubljane po zelo dostopni ceni

Desideria  

član od: 6.9.2012

sporočila: 5

tema odprta - 8. sep 2014 22:22 | ogledi: 9.632 | odgovori: 5

Živjo!

Sem opazila, da je veliko ljudi iskalo gostilne za poroke, nihče (ki sem ga našla) v bližini Ljubljane. Najcenejše gostišče, ki sva ga našla, računa 21 evrov na meni (pijača in sladica nista vračunana) - iščeva torej nekaj z enako ali nižjo ceno. Povabljenih bi bilo okrog 80 ljudi, želiva si tudi prostor za plesišče.

Ja vem, mal denarja, mal muzke, ampak na voljo nimava veliko denarja, poročni dan pa si želiva deliti z bližnjimi (ki jih pač ni tako malo), tako da ni tak poudarek na kvaliteti, si bomo že fajn naredili (je pa nujno potrebno, da nas ob 1ih ponoči ne mečejo vn oz. računajo 200 evrov na vsako podaljšano uro). 

Hvala za pomoč



Desideria

Temo je spremenil(a) Desideria dne 8. sep 2014 22:27

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

8. sep 2014 22:30

Torej največ 21 evrov, raje celo manj, pa v ceno všteti sladica in pijača? Osebje na razpolago do jutra?

Odojka ali kozlička naročite in priloge, pa bo zabava čisto okej, saj praviš, da kakovost oziroma pester jedilnik ni v ospredju.

 

 

 



mamamia

Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 08. 2014 22:34

Desideria  

član od: 6.9.2012

sporočila: 5

8. sep 2014 23:05

Ne to je bilo brez sladice in pijače. Najprej sva hotela imeti odojka v piknik stilu, problem so piknik prostori - ali imajo lasten catering in je dražje kot v gostilni ali pa nima strehe, tako zelo odvisna od vremena pa si pri količini povabljenih ne upava biti. Tudi šotori so dražji od gostiln. Če pa kdo pozna kakšen velik pokrit piknik plac, kjer lahko za hrano skrbimo sami pa bom sploh navdušena, sama ga zaenkrat kljub vnetemu googlanju nisva našla.

Desideria

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

9. sep 2014 8:05

Pozanimaj se v Gostilni Repnik, Vrhpolje pri Kamniku. Za cene se da dogovoriti (odvisno, kaj hočeš), hrana pa zelo dobra.

JJ

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5047

9. sep 2014 9:53

Pred dobrim mesecem sem imel poroko , se je poročil sin (tisti, ki kvačka ) , ki se je tega projekta lotil zelo resno že skoraj leto dni prej. Imeli smo mnogo ponudb za hrano tako katering kot v gostilnah. No odločila sta se za šotor in katering je pa tako, da hrane izpod 20 eur ni, seevda če hočeš nekoliko boljšo in raznoliko. je a to cena samo za hrano, brez sladic in pijače . Mi smo za soliden meni dali 25 eur je bilo pa itak pol preveč vsega ampak tako , pravijo , na porokah mora biti. Smo pa seveda celotno zadevo sponzorirali oboji starši sicer si sama tega ne bi mogla privoščiti, šotor je namreč nesramno drag je pa tudi izjemno lep in predvsem zračen. Če te kaj zanima mi lahko pišeš na zs, sem res še povsem v tem projektu .

hedonist

čarodejka  

član od: 6.4.2013

sporočila: 35

9. sep 2014 12:17

Moja sodelavka je praznovala 50-letnico v gostilni Bistra pri Vrhniki. Bilo je na sistem kateringa. Hrana je bila 16 EUR po osebi in je bilo samopostrežno. Bilo je dve vrsti juhe, za vsakega 4 vrste mesa, različne priloge in solata po izbiri in še ena obara ali juha proti jutru. Pijačo pa so imeli svojo. Tam so poskrbeli za kozarce. Tam je naočila tudi torto, glede na število oseb, po osebi je bila 2,2 EUR (mislim, da sem si prav zapomnila) in je bila menda zelo dobra. Zunaj imajo tudi precej igral za otroke in tudi postelje (v smislu hostla) za prespat. Pozanimaj se, zgubit nimaš kaj. Pri vseh praznovanjih pijača nanese več kot hrana in če imaš to svoje, potem kar gre, cena za hrano pa mislim, da je tudi sprejemljiva.

 

Predvsem pa maksimalno uživaj.

čarodejka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti