Hlače za hujšanje

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

1. sep 2014 15:54

titta je napisal/a:

ojla, tak je s tem: ful se spotiš pod temi hlačami, če malo bolj migaš. Ni treba uteži dvigovat, zmerno gibanje, pa je švicanje tu.


Titta

Vprašanje, ali se res bolj spotiš, ali pa le pot ne more normalno izhlapevat? Tako, kot recimo, če imamo na rokah neprepustne rokavice.  Če take hlače nosiš dalj časa, se mi zdi pomislek Vendeline jr. zelo na mestu.

Ob omembi čang-šlang čaja mi je prišla na misel zgodbica, ki jo je pripovedoval še moj oče - se pravi, da se je zgodila pred približno 90 leti. Dva nabrita sovaščana, fantina 20 let, sta ob makadamski cesti nabrala prah pa malo zdrobljenega sena pa še kakšni drobci konjskih fig so bili gotovo zraven. Vse to sta popakirala v papirnate vrečke in po oddaljenih vaseh prodajala kot "arcnije za vse tegobe". Menda nekaj časa kar uspešno. Ampak takrat so take še orožniki lovili .

Okoli kilogramov imaš pa  samo dve resnično učinkoviti možnosti:

- ali se hujšanja  resno in odgovorno lotiš z dolgoročno spremembo prehranjevalnih in gibalnih navad

- ali pa se s kilogrami sprijazniš

 

 



Cila

Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 01. 2014 15:55

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5187

1. sep 2014 16:04

Cila je napisal/a:

Dva nabrita sovaščana, fantina 20 let, sta ob makadamski cesti nabrala prah pa malo zdrobljenega sena pa še kakšni drobci konjskih fig so bili gotovo zraven. Vse to sta popakirala v papirnate vrečke in po oddaljenih vaseh prodajala kot "arcnije za vse tegobe".  .

Danes kaj takega najdemo v rubrikah "naravni minerali".

Sonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti