Ali si nastavila v kateri rubriki naj bo? Če ni izbrane rubrike se ne prikazuje. Prav tako poglej, da ni morda privaten.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeAli si nastavila v kateri rubriki naj bo? Če ni izbrane rubrike se ne prikazuje. Prav tako poglej, da ni morda privaten.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKategorija je hrana
privat je prazen kvadratek
komentarji dovoljeni
vse je tako kot pri ostalih mojih albumuh.
mizarka
Prosim na ZS mi napiši ime albuma, ki se ne želi prikazati.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeTukajle smo ugotavljali težave s pisanjem apostrofa http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1711 (na tipki z ?)
V wordu lepo da apostrof, tukajle pa ". Se da kaj pomagati?
CilaA mi lahko samo razložite čemu se potrebuje ta znak, razen pri angleščini? Slovenski apostrof je " oz. bolj pravilno »« ko gre za citat. Enojno "narekovaj" je v računalništvu zaščiten znak, dela sistemske stvari, zato ga podvojim, da ni kakšne "frke" ![]()
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeTest: '
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije| jernej je napisal/a: |
A mi lahko samo razložite čemu se potrebuje ta znak, razen pri angleščini? |
Pri meni bi lahko šlo tudi brez tega apostrofa, ampak ko se je že ravno razpravljalo o tem ... Samo, ker sem "računalniško firbčna", sem kar vprašala.
Sicer pa: sedaj delaaa ' ' ' ' ![]()
![]()
| jernej je napisal/a: |
A mi lahko samo razložite čemu se potrebuje ta znak, razen pri angleščini? Slovenski apostrof je " oz. bolj pravilno »« ko gre za citat. Enojno "narekovaj" je v računalništvu zaščiten znak, dela sistemske stvari, zato ga podvojim, da ni kakšne "frke" |
Aha, ok, če se potrebuje se potrebuje,. Dobra novica je, da se sedaj vse stare teme z ' prikazujejo tudi pravilno (samodejno so se popravile).
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jugoslovenka

Bretonske palačinke