Ma čaki Jernej ne morem zdaj vsakič, ko hočem smeškota kam drugam kot na začetek nalimat nest cel računalnik v opero, veš kok smo mi daleč...

Ma čaki Jernej ne morem zdaj vsakič, ko hočem smeškota kam drugam kot na začetek nalimat nest cel računalnik v opero, veš kok smo mi daleč...
Dobr, bomo preživeli, a ne, cila? se pa popolnoma strinjam z jade - majčkeno bi sicer premišljevala, če bi bil ravno takrat na sporedu zbor ciganov iz trubadurja, sicer pa nikakor ne!!!
LP
cervusJa elaphus, seveda, ni blema
. Jih kar pustim na začetek nalimat, potem pa : cut in paste na pravo lokacijo
. Če je več enakih, pa itak samo še "pejstaš" ![]()
![]()
![]()
![]()
anaeva... recept še ni objavljen. Čaka še v vrsti ![]()
| kozamurnik je napisal/a: |
| Meni pa kar nekaj dni ne dela stran: sicilski potopis, zadnji zapis je od ezoj-a, pa je samo okvir,brez besedila, potem pa prazno.Stran obstane na sredini,tudi na levi strani so polja prazna. Kaj bi bilo lahko narobe?Hvala vnaprej. kozamurnik |
Isto pri meni, ne glede na to, ali odpiram v Explorerju ali Mozilli.
He he, saj po moje ežoj sploh ni nič napisal, ampak je hotel samo opozoriti proximo, da se mu lušta nadaljevanje brat.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado

Toscanska panzanella