Vprašanje za jerneja

Bo kar tako ostalo zaenkrat. Ker tako je že narejeno in dela. In je še polno novih idej za novosti, ki bi bile zanimive. Dizajn beležke je fajn, je pa malo manj praktičen kot so neosebni seznami... Tako kot ga ima iskalec. So pa taki neosebni seznami precej bolj pregledni in pri toliko vpisih si ne moremo privoščiti nepreglednosti. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Rada, bi le povedala, da mi je sin naštimal, da grem na Kulslo preko Firefoxa. Dela vse o.k. brez težav. Jernej, še enkrat hvala za pomoč. No, zdaj pa boš imel končno mir pred mano lp Anamarija
Ni problema, očitno se ti je Internet Explorer nekaj pokvaril A ne žaluj za njim. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Če pošljem nekomu ZS, ko ga prebere pride zraven kljukica. Dobila sem ZS, sem ga prebrala in odgovorila. Predvidevam, da je bil prebran tudi moj odgovor, zraven pa namesto kljukice je križec. Kaj to pomeni ali je oseba prebrala sporočilo ali ne? P.s. Napisala sem, da boš imel končno mir pred mano,. Saj dva tedna pa si ga imel Anamarija
Ta možnost trenutno ne deluje. Moram speremeniti cel sistem ZS da bo spet delovala Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Kako si ti priden, tako hitro si odgovoril, še vedno pa ne vem ali je oseba prebrala moje sporočilo ali ne? Saj ni važno, bom že izvedela. Jernej, Hvalaaaa
Jernej!!! Opazila sem,da pri zasebnih sporočilih,čeprav je član ali članica že prebrala moje sporočilo(vem ker sem dobila odgovor) še vedno kaže križek. Vesna Leben
ligojna, da prosim preberi moj odgovor anamariji 2 sporočili v tej temi nazaj... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Op,sorry. Vesna Leben
Zdaj sem začasno naredil da deluje. Vsaj pri odpiranju novih sporočil. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti