Ko konj govori mu iz ust smrdi.
koromandij
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način
koromandij| koromandij je napisal/a: |
|
Kakšna misel pa je to, koromandij?!
marcellMilost, marcell. Vsaka modrost, ki jo kdo pripopa na fejsbuk, še ni pregovor, niti ni nujno smešna (lahko je pa brez poante - ampak za to si sam predlagal drugo rubriko).
Sonja| marcell je napisal/a: |
Pa še nekaj:
|
Ampak tudi za drugačnost je fajn, da je v mejah razumnega.
lp
cervus| limnol je napisal/a: |
Milost, marcell. Vsaka modrost, ki jo kdo pripopa na fejsbuk, še ni pregovor, niti ni nujno smešna (lahko je pa brez poante - ampak za to si sam predlagal drugo rubriko).
|
Ok, sonja, OK. Bom pa dal še en pregovor: Bolje je dvakrat vprašati, kot enkrat preslišati.
marcellAja, saj res- drugo rubriko je naš moderator 2 zaklenil. ![]()
| marcell je napisal/a: |
Pa še nekaj:
|
Čeprav hočeš biti drugačen, si nehaj prizadevati biti to, kar noče biti nihče drug.
minka2Minka2, imaš popolnoma prav. Ljudje se včasih, po domače, zaserjemo, ker le še iščemo pozornost. Včasih le-to iščemo tudi v stvareh, ki niso primerne (nasilnost-v večini verbalna).
Pa še en pregovor: Ogibaj se kozla od spredaj, konja od zadaj, zlega človeka pa od vseh strani.
Pravzaprav ta pregovor pove precej žalostno resnico: človek je človeku v 100 letih več hudega, kot so si živali naredile v več milijon letih. ![]()
![]()
![]()
![]()
marcell
Pozdravljeni !
Ta tema že dolgo ni več aktualna. Ker pa je danes martinovo, sem se odločila, da se malo poigramo na to temo.
Za martinovo poznsm naslednji ptegovor:
Če je za martina sonce, lahko pričakujemo hudo zimo..
Poznate še kak pregovor vezan na martinovo?
Počakaj me Mina, do svetga Martina, bom kravce prignal v dolino in tebe zaprosil za ženo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način

Pivski kruh