Pozdravljeni!
Zanima me ali kdo ve kje se da dobiti koruzni slad?Sama sem ga iskala po Sparu, Mercatorju in Dm-u, vendar ga še nisem našla in me zanima če mi lahko kdo pomaga s kakšno informacijo.
Lp,
Maja
QueenBee
Pozdravljeni!
Zanima me ali kdo ve kje se da dobiti koruzni slad?Sama sem ga iskala po Sparu, Mercatorju in Dm-u, vendar ga še nisem našla in me zanima če mi lahko kdo pomaga s kakšno informacijo.
Lp,
Maja
QueenBee
lahko vprasam zakaj ga rabis? je lahko nadomestek jecmenov slad?
"Stressed is desserts spelled backwards!" Če je to isto kot koruzni sirup ga dobiš v trgovini Kitajski vrt v Ljubljani :)
tamalaursa| QueenBee je napisal/a: |
Pozdravljeni! Zanima me ali kdo ve kje se da dobiti koruzni slad?Sama sem ga iskala po Sparu, Mercatorju in Dm-u, vendar ga še nisem našla in me zanima če mi lahko kdo pomaga s kakšno informacijo. Lp, Maja
QueenBee |
Spoštovana QueenBee,
Koruznega sladu v Mercatorju nimamo. Imamo pa ovseni, pirin, slivov in dateljnov slad, in sicer v izbranih hipermarketih Mercator in v Maxiju. V kolikor ga v vašem hipermarketu nimajo, predlagamo, da se dogovorite s poslovodjo, da ga naročijo.
Lep pozdrav,
Spletno uredništvo Mercator
Mercator
V receptih ga navadno menjam za med. Je naraven in dober. :)
Monika7| rebecca je napisal/a: |
lahko vprasam zakaj ga rabis? je lahko nadomestek jecmenov slad? Potrebujem ga za peko nekaterih slaščic in npr. za izdelavo domačih lizik. Pri teh receptih sem se prvič sploh seznanila z koruznim sladom in niti ne vem točno kakšen namen ima. Hvala lepa vsem za odgovore!
|
| Mercator je napisal/a: | ||
Spoštovana QueenBee, Koruznega sladu v Mercatorju nimamo. Imamo pa ovseni, pirin, slivov in dateljnov slad, in sicer v izbranih hipermarketih Mercator in v Maxiju. V kolikor ga v vašem hipermarketu nimajo, predlagamo, da se dogovorite s poslovodjo, da ga naročijo. Lep pozdrav, Spletno uredništvo Mercator
|
najlepša hvala za pomoč!
QueenBeece gre samo kot sladilo, bi ga jaz nadomestila kar s kaksnim drugim sladom. Glede na podatke ki sem jih nasla, naj bi bil slad manj sladek kot sirup ali med.
"Stressed is desserts spelled backwards!" aha super, še enkrat hvala za pomoč ;)
QueenBeeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Klasična pizza

Slivove rožice