Je tole komu poznano

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

tema odprta - 14. okt 2013 7:08 | ogledi: 3.408 | odgovori: 3

Zdravo,

se je morda kdo izobraževal po programu študija na daljavo Menedžment vseživljenjskega izobraževanja?

lp

http://zaspancki.si/

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5187

15. okt 2013 16:48

Meni so vpisni pogoji malo sumljivi in mi ne vlivajo preveč zaupanja v znanje potencialnih diplomantov.

Glede na cene pri Dobi, in ker tako ali tako želiš študirati na daljavo, bi ti svetovala, da se ozreš malo tudi po tujih (odprtih) univerzah, in preveriš, kaj ponujajo na področju, ki te zanima. Študij na daljavo zveni privlačno, ampak ga - dobrega - niti približno ni lahko organizirati in traja leta, preden se program izbrusi. Izberi šolo, ki od študentov zahteva največ, ne pa tiste, ki ponuja najbolj enostavno pot do diplome. Mogoče boš tako za isti denar iztržila precej več.

Pa srečno!

Sonja

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5187

17. okt 2013 16:58

EFQUEL oziroma UNIQUe certifikati se tičejo samo uporabe informacijskih tehnologij pri študiju na daljavo, nimajo pa prav nič s študijskimi programi, kriteriji in znanjem. Pomenijo torej samo, da je e-komponenta v redu, o vsebini pa popolnoma nič.

Jaz bi se vseeno bolj poglobila v vsebino programov in jih poskusila na "svojo" temo najti čim več, pa jih primerjati med seboj. Za organizacijo vseživljenjskega učenja vsekakor poleg veliko znanja potrebuješ tudi odlične komunikacijske sposobnosti, iznajdljivost, inovativnost, vztrajnost in predvsem odprtega duha in prilagodljivost. Možnosti, ki jih e-učenje ponuja (tako tebi kot študentki in predvsem potem tebi kot organizatorici vseživljenjskega učenja) so seveda pri tem zelo zelo pomembne, in še bolj bodo.  Ampak še vedno so in bodo ostale samo način, ne pa vsebina komunikacij.

Zate gre, samo ti veš, kaj je zate najbolj pomembno.



Sonja

Sporočilo je spremenil(a) limnol dne 17.okt 2013 17:18

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti