13. avg 2013 15:47
Nisem hotela prilimat slike svoje kuhinje...ampak ob dobra dizajnerka kuhinje da na vsako stran mikrovalovke omarice za začimbe. :) Sicer moraš imeti nad umivalnikom tudi kako omarico, ali pač? Potem je še vprašanje, kje zapraviš več časa, za umivalnikom ali štedilnikom? Zase vem, da sem več pri umivalniku in zaradi tega mi ni, da bi "gledala" v vogal.
Mah, jaz sembolj na low maintenace, pa mi ni, da bi lazila in se stegovala po kotih, da obrišem prah ali pobiram razsut sladkor ali moko. Sem bila tudi v teki situaciji.
Moda evropskih kuhenj že kar nekaj let ni prepričljiva: Začeli so z nizkimi zgornjimi elementi ali celo lebdečimi policami, da ja nimaš kam spravit krame. Če daš v kuhinjo elemente (skoraj) do stropa, zložiš na skoraj (govorim za nas, ki smo bolj pri tamajhnih) nedosegljive police stvari, ki se ne rabijo vsak dan. Četudi so v dnevni uporabi, vsaj vseh škatel in ostalih zadev nimaš na vidiku in je izgled bolj čist.
Sem pa ugotovila, da vaša in moja stran luže nismo na isti valovni dolžini. Ko so bili pri vas moderni visoki elementi, so bili pri nas nizki, zdaj je ravno obratno. Priznam pa, da izgledajo v izložbenem salonu tako vaše kuhinje lepše, kot naše. Povdarek v izložbenem salonu. :)
Vanja