Grelne blazinice polnjene s češnjevimi koščicami

marjja je napisal/a:

Možno, bi bilo treba poskusiti. V prid ovsu pa je to, da je bolj droban in lažje ležiš na njem, jaz npr. za križ si ga dam kar v hlače od pižame in ležim na njem, pa me nič ne žili. Pri koščicah bi se pa počutila kot ona princeska na zrnu graha

Vsekakor gredo naslednje koščice v blazinico .

marjja

Aj, zdaj berem še enkrat in vidim, da me je artikulacija spet pustila na cedilu.Torej: ne dam si ovsa v pižamo, ampak blazinico, napolnjeno z ovsom, in ko ležim na njej, me ne ŽULI.

marjja

Sporočilo je spremenil(a) marjja dne 07. 2013 16:41

Pa še ena 'prednost' je koščic. Te bi drugače dali proč in jih na ta način lahko koristno uporabimo.

trac

Zanima me, če je kdo kje videl grelne blazinice v prodaji. Z gelom. Pred kratkim so jih imeli v Lidlu v akciji, danes preverila in jih ni več.

Oreo

Jaz imam takšno, ki je napolnjena s koščicami višenj. Sem jo pa dobila, tako, da ne vem kje se to dobi. Blazinico se lahko da tudi v zamrzovalnik in se uporablja kot mrzel obhladek. Mogoče jih imajo v kakšni trgovini z bio in zdravo prehrano.

Grelne blazinice z gelom, se pa dobijo v lekarni ali v Sanolaborju ali v kakšni podobni prodajalni. Ponavadi so na voljo različne velikosti.

Lopatka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtkatrin11
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti