Popravilo torbic v kranju ali ljubljani

Živjo,

zanima me če kdo ve,kje se da v Ljubljani ali Kranju popraviti torbico? Kupila sem jo namreč na spletu na eni spletni strani za popuste,vendar sem malo odlašala z reklamacijo in mi niso več morali zamenjati za novo. Popraviti pa je niso mogli. :(

Je pa lepa,CK, obroček,ki povezuje ročaj s torbico se je razmaknil in bi jo še nosila.

Hvala za pomoč!

Anja

Čevljarji poleg čevljev popravljajo tudi torbice, nahrbtnike... tako da vprašaj v najbližjem šuštaraju. Če pa se je samo obroček razmaknil, ti ga lahko pa kakšen domači hišnik s kleščami skupaj stisne 

LP, V.

Hvala Vilma. Problem je ker je obroček razklenjen in je en del odletel. :(

Nekoč sem svojo torbico nesla v popravilo v eno delavnico v Ljubljani, ki se  nahaja na dvorišču stavbe nasproti Vodnikovega spomenika (glavna tržnica v lj).  Upam, da je še tam. Vhod je skozi nekakšen obokan portal, na dvorišču pa je več lokalov.Kako se imenujejo, pa ne vem.

Sweetie

Sweetie,hvala za nasvet. ;)

Med pravno fakulteto in parkirno hišo Kapitelj je čevljar. Z malo šarmantnega pogledovanja naredi vraga in pol. Meni v povezavi z mojstrom varilcem popravil polomljeno zaponko na pasu, ki si jo po vseh procedurah še barvali na skoraj identično barvo kot je bila v začetku, pa oža mi škorne in popravlja petke, do sedaj vse za 10ko. Priporočam toplo.

Viva Meier

Imam dobre izkušnje z:

USNJENA GALANTERIJA MT MUSTAJBAŠIĆ TUFIK S.P.

POLJANSKA CESTA 12, 1000 LJUBLJANA

Telefon: 01 431 03 63

rdkapica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti