No, ja, kar se tiče najljubših in najbolj pomembnih knjig, sta za marsikatero najpomembnejši očetova hranilna knjižica in materina kuharska knjiga.
Ni moj izmislek, pred leti sem trditev prebrala v reviji Obzornik.
nola
No, ja, kar se tiče najljubših in najbolj pomembnih knjig, sta za marsikatero najpomembnejši očetova hranilna knjižica in materina kuharska knjiga.
Ni moj izmislek, pred leti sem trditev prebrala v reviji Obzornik.
nola
Nola, podpisem !!
hedonistNe podpišem niti pod razno! Takšne in drugačne poniglavosti so destruktivne ![]()
V občini Piran že nekaj let ni knjigarne.
nolaMoja najljubša knjiga je od avtorice Ane Marie Selinko - Desire. Gre za zgodovinski roman, brala sem jo v različnih življenjskih obdobjih, pa se me je vsakokrat dotaklnila na drugačen, poseben način.
karaV zadnjih petnajstih letih sem prebrala vso šolsko gradivo. Recimo, da mi je bila polovica všeč. Prav "mojih" je več; Bogdan Novak Lipa zelenela je, Pasja grofica...
Donna Woolffolk Cross, Papežinja Ivana
Margaret Mitchell, V vrtincu
Ernest Hemingway, Komu zvoni...
teh se spomnim tako iz rokava.
Predlagajte, ker mi je spet zmanjkalo idej
MerlisaMerlisa, preseli se na ta forum, idej, da ne veš kam z njimi:
mamamiaknjiga Divja mi je bila v zadnjem času res dobra knjiga
Iza1976Divja sem tudi jaz letos brala na dopustu. Bila je zelo zanimiva, prebrala sem jo "na dušek", ampak je pa bila zelo predvidljiva. Pač še ena ameriška zgodba o težkem življenju in srečnim koncem.
Ampak ne me narobe razumet, knjiga mi je bila čisto všeč in sem jo z veseljem prebrala.
Lopatkajaz sem na koncu zajokala, me je kar malo pretreslo
Iza1976Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom

Cheesecake