Res res najboljša knjiga

No, ja, kar se tiče najljubših in najbolj pomembnih knjig, sta za marsikatero najpomembnejši očetova hranilna knjižica in materina kuharska knjiga.

Ni moj izmislek, pred leti sem trditev prebrala v reviji Obzornik.

nola

Sporočilo je spremenil(a) nola dne 23. 2013 16:50

Nola, podpisem !!

hedonist

Ne podpišem niti pod razno! Takšne in drugačne poniglavosti so destruktivne

Mygrace

V občini Piran že nekaj let ni knjigarne.

nola

Moja najljubša knjiga je od avtorice Ane Marie Selinko - Desire. Gre za zgodovinski roman, brala sem jo v različnih življenjskih obdobjih, pa se me je vsakokrat dotaklnila na drugačen, poseben način.

kara

V zadnjih petnajstih letih sem prebrala vso šolsko gradivo. Recimo, da mi je bila polovica všeč. Prav "mojih" je več; Bogdan Novak Lipa zelenela je, Pasja grofica...

Donna Woolffolk Cross, Papežinja Ivana

Margaret Mitchell, V vrtincu

Ernest Hemingway, Komu zvoni...

teh se spomnim tako iz rokava.

Predlagajte, ker mi je spet zmanjkalo idej

Merlisa

Merlisa, preseli se na ta forum, idej, da ne veš kam z njimi:

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5158

mamamia

knjiga Divja mi je bila v zadnjem času res dobra knjiga

Iza1976

Divja sem tudi jaz letos brala na dopustu. Bila je zelo zanimiva, prebrala sem jo "na dušek", ampak je pa bila zelo predvidljiva. Pač še ena ameriška zgodba o težkem življenju in srečnim koncem.

Ampak ne me narobe razumet, knjiga mi je bila čisto všeč in sem jo z veseljem prebrala.

Lopatka

jaz sem na koncu zajokala, me je kar malo pretreslo

Iza1976

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti