Smesni pripomocki za polet z letalom

marirepnik  

član od: 22.5.2013

sporočila: 5

tema odprta - 22. maj 2013 10:14 | ogledi: 6.533 | odgovori: 2

Za abrahama pripravljamo darilo polet z lahkim letalom, zato rabimo smesne pripomocke za ta dogodek. Prosim za ideje Hvala Marija.

 

marirepnik

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

22. maj 2013 10:39

Aj, mari, včeraj si se včlanila in danes bi pa "smešne pripomočke"

Tule je sicer  bilo že nekaj daril za rojstni dan, tudi za 50. Najdeš teme, če greš po iskalcu. To je tisti pravokotnik z lup, desno zgoraj pod napisom Kulinarika.net in potem notri vpiši Abraham in bo zletelo ven tisto, kar je tale forum že umoval na to temo.

In je seveda jasno, okusi so različni.

Ampak resno, polet z letalom je lepo darilo in zakaj, za božjo voljo je treba še kaj dodajati? Če ste ekipa s komičnim štimungom, bodo šale letele same od sebe. Če pa to niste (in če iščeš po netu ideje, je velika verjetnost, da ravno ne verjamete v svoje komične sposobnosti), potem tudi čez noč ne boste postali. Ga ni hujšega kot ljudje, ki niso smešni, ko poskušajo intepretirati tuje gage (ker je na netu pisalo, da so se potem vsi smejali in da je bilo zelo špasno).

In seveda je treba tudi upoštevati karakter slavljenca/slavljenke. Pa tudi svoj karakter. Bi recimo, ti, s pesmijo na ustih in z nasmehom od ušesa do ušesa prenesla, če bi ti kdo, ker se mu zdi to blazno smešno, ob darilu kot je polet z letalom zraven prinesel še npr. plenice? Da se ne boš med poletom pokakala? Ker od 50 naprej se gre itak samo še proti inkontinenčnim zadevam.... No, bi ti bilo smešno? Ker tudi taki duhoviteži obstajajo in jih je več, kot si mislišč.

Pa tudi ni posebej smešno (pa večina takih šal ima eno obupno ponesrečeno konotacijo na seks), ko nekomu, ki je star 50, 60 ekipa za rojstni dan prinese škatlo kondomov in potem zraven poka take ali drugačne mastne vice.  S takimi prijatelji (ki niti ne pomislijo, da ima oseba že kakšne medicinske zadeve, npr povečan sladkor, povečan PSA in te stvari erektilnost precej zmanjšajo) človek ne potrebuje sovražnikov.

Osebi, ki bo imela rojstni dan, vse dobro. Ostalim: čepo praznujte tisti rojstni dan in polet z letalom. Praznujte tisto, kar ste in ne poskušajte biti nekaj, za kar ni talentov.

Vendelina jr.

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5187

22. maj 2013 11:23

Vesela druščina kolegov smo nekoč eni bolj gobčnih za 30. rojstni dan podarili bungee skok. Prej se je kar precej ustila, kako bi bilo to cool, pa smo rekli, zakaj pa ne, mogoče bo pa štos. Pa je punca ob darilu malo prebledela, ampak rekla ni nič in smo jo pustili skočiti pred zbrano publiko. V zraku je od groze omedlela. NI bilo smešno. Tudi to ne, ko je potem bruhala bingljajoč na elastiki z glavo navzdol, ko so jo vlekli nazaj na trdna tla. Pa četudi bi se takrat v množici našel kak osel, ki bi se mu to zdelo zabavno - stvarnost je lahko precej drugačna od tiste verbalne v družbi na terasi ali v kafiču ali v službi v menzi. Zdaj, 20 let pozneje, se še vendo nikomur od nas ne zdi zabavno, čeprav je bila polnoletna in bi ob svoji siceršnji inteligenci morala sama reči, da noče - vsaj mi bi morali imeti malo več pameti, ne pa da smo pustili, da je tista "prijateljska" zloba zmagala.

Mogoče bo kaki izgubljeni glas v ozadju čivknil, da so - ali bi morala biti - darila v zabavo tistemu, ki so mu namenjena, ne pa družbi, ki misli, da ima humor (ga nima, če mora okoli spraševati, kaj bi bilo smešno). Naj torej človek poleti, naj pri tem uživa, naj se v miru zabava, plenice in vrečke za bruhanje pa raje uporabite na sebi (mogoče bo pa smešno, haha).

 

Sonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

malo za hecsijasaja
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti