27. sep 2013 19:23
Tburgar in Trixi tudi vama, hvala. ![]()
27. sep 2013 19:23
Tburgar in Trixi tudi vama, hvala. ![]()
27. sep 2013 20:11
Vse dobro, mojezlato. Upam, da blogspot ne bo preveč "trpel". ![]()
27. sep 2013 20:21
Johanna, nič se ni potrebno bati glede tega. Imam tako prilagodljivo delo, da bom še uspela kaj skuhati za kosilo in to objaviti na mojem blogu. ![]()
![]()
| Johanna je napisal/a: |
Vse dobro, mojezlato. Upam, da blogspot ne bo preveč "trpel".
|
28. sep 2013 17:18
Všeč mi je, da grem po 2 letih doma spet v šolo. Vpisala sem se na program Upravljanje podeželja in krajine in komaj čakam, da začnem študirat :).
tamalaursa
30. sep 2013 12:19
Všeč mi je, ko se zbudiš z glavobolom in se vsi previdno umaknejo, tako da imaš cel dan mir. Zaviješ v kuhinjo, kjer ostaneš do večera in pripravljaš ozimnico, kuhaš, pečeš in vmes pozabiš, da te boli glava.
Brgita
30. sep 2013 13:17
Brgita ![]()
Všeč mi je, da mi danes ni treba prav nikamor in se bom lahko posvetila urejanju receptov ter peki peciva in kuhanju.
Všeč mi je tudi, da bom popoldne zakurila v kaminu in uživala v prijetni toploti, kakršno lahko da samo živ ogenj.
JJ
30. sep 2013 15:09
Všeč mi je, da sem danes dobila penzijo.![]()
30. sep 2013 16:32
Saj si jo zaslužila! Se mi zdi, da smo veseli, ker ne vemo, kako dolgo še, malha je prazna!![]()
![]()
![]()
![]()
30. sep 2013 19:29
Začeli so kurit...pa tako me je zeblo,
lp Saša
Mir in dobro!
30. sep 2013 20:04
| Venturini je napisal/a: |
Začeli so kurit...pa tako me je zeblo, lp Saša
|
Pri nas tudi
, sem se tako zavijala v kopalni plašč, kot teta Pehta![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sendviči iz ajdovih rogljičkov

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato