Ežoj, kako si pa ti to lepo povedal. Se popolnoma strinjam z napisanim![]()
![]()
![]()

Ežoj, kako si pa ti to lepo povedal. Se popolnoma strinjam z napisanim![]()
![]()
![]()
Kar se mene tiče, se tudi strinjam z ežojem. K meni na kavo in prijeten klepet, domovgrede pa obisk v Umetnostni galeriji...
Skoraj popoln dan, bi lahko rekli.![]()
![]()
Uf,jaz imam metuljčke narisane..so mi tako simpatični.. me v dobro voljo spravijo..![]()
![]()
Ežoj, tudi jaz se s tvojim mišljenjem popolnoma strinjam!!!!!!!!![]()
Auč, kmalu bom zamenjala setveni koledar, ki visi na steni v moji kuhinji. Miklavž ga je prinesel tudi mojim prijateljicam za prihodnje leto. Jim moram povedati, da je tudi Miklavž brez okusa![]()
Na marsikateri steni v naših domovih bo visel tudi koledar Rdečega križa (je podoben gasilskemu), ker ga bom prihodnji teden delila skupaj z rižem, moko, testeninami, mlekom...![]()
![]()
Suzanaz, ti kar uživaj v svoji kuhinji s posterji, ki so ti všeč. Mene kamot povabiš na obisk, ne bom nič vzdihovala in se zgražala nad tem kaj ti visi na steni. Pa tudi k meni lahko prideš na obisk, imam nekaj tapravih umetniških slik in tudi kar precej mojih packarij, ki sem jih namalala za svojo dušo, ja, pa seveda setveni koledar![]()
ežoj, ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hude ure, toče in obiskov, ki v hipu prečekirajo stanovanje( in nas) reši nas, o gospod!
Ne prenegali se, včasih ( tudi na bolšjaku ) za majhne denarce dobiš zelo izvirne in lep zadeve.
Jaz imam v kuhinji uokvirjenih nekaj manjših risb , ki sta jih z voščenkami narisala moja dva, ko sta bila še v mali šoli.
Mami v predpasniku z ogromo kuhalnico, oči, ki pri kosilu bere, pa dedi in babi v družbi kur in košare jajc.
Vsem so všeč.
V moji kuhinji:
-koledar RK 5€
-klekljana čipka v okviru, darilo kolegice
-kopalniška ploščica z rožicami, servietna tehnika, darilo mojih učencev
-fotografija mojih otročičkov, neprecenljivo!
Meni je prav!
marjja
Aja, v moji dnevni sobi pa visijo 3 reprodukcije - puzzle, ki jih je pri 13,14 letih masovno zlagala moja hči.![]()
![]()
V zagovor: ena ima zelo lep starinski zlat okvir, če to kaj šteje.
Sporočilo je spremenil(a) marjja dne 09.dec 2012 09:05Rajši imam kilo korenja na steni kot mono za mizo. Pa magari je moni ime Liza ali pa Lina mlajša......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.s. Ežoj, lohka teb, se nič ne vidi ker je itak skoz ena megla pri tebi ![]()
Mygrace
Tu bi se strinjal z drugim minkinim odstavkom iz sosednje zaklenjene teme.
Mygrace; kaj bova sedaj s tistim javnim opravičilom?
Commis débarrasseurHahahaha, zzak1971, evo ti ga, ni problema:
Javno se ti opravičujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdaj pa lepo prosim tisto mojo izjavo še enkrat počasi preberi ![]()
Si mi s tem uletom v to temo povedal o sebi veliko več kot pa če bi šla gledat tvoje slike.......
Lep dan še naprej.
Mygrace
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mehiške taco košarice

Zeljne krpice