Pozdravljeni!
Ce ima mogoce kdo odvec otrosko stajico in je ne potrebuje vec bi jo bili mi zeloooo veseli. Nasemu malemu nadebudnezu bi prisla zelo prav. Hvala ze v naprej!
Lep pozdrav vsem skupaj!
t0shiba
Pozdravljeni!
Ce ima mogoce kdo odvec otrosko stajico in je ne potrebuje vec bi jo bili mi zeloooo veseli. Nasemu malemu nadebudnezu bi prisla zelo prav. Hvala ze v naprej!
Lep pozdrav vsem skupaj!
t0shiba
5. dec 2012 17:29
Mojemu je otroško stajico zamenjal zložljivi prenosni;kinderpet;, je se noter igral, ko pa je bil čas za spanje, smo pa igrače ven zmetali, gor postlali pa aj, aj....
kvačkarica
18. jan 2013 12:02
Toshiba poslala sem vam ZS.
ANJA
18. jan 2013 12:05
To se še uporablja?
Commis débarrasseur
18. jan 2013 12:10
kvačkarica je napisal/a: |
Mojemu je otroško stajico zamenjal zložljivi prenosni;kinderpet;, je se noter igral, ko pa je bil čas za spanje, smo pa igrače ven zmetali, gor postlali pa aj, aj....
|
Lepo po slovensko je kinderpet otroška postelja - nemška popačenka iz kinder bett.
lp
cervus
18. jan 2013 13:32
Pravzaprav das Kinderbett.
marjja
18. jan 2013 15:55
Koneckoncev kvačkarica ni napisala "tisto kinderpet"
lp
P.s. Pošteno smetim - se opravičujem
cervus
18. jan 2013 17:11
Omenjeno besedo sem označila, tako, da je razvidno, da gre za pogovorno besedo, kar pa ne pomeni, da ne vem, kako se reče slovnično pravilno. Mislim, pa, da ni tema, kako se reče "kinderpet", po slovensko, ampak prošnja, če bi kdo imel odvečno stajico. Pomagat sem hotela le z predlogom, ker ji drugače ne morem. Mogoče se bo kdo našel, ki ji lahko pomaga in mu je vseeno kje otrok spi, ali v "kinderpetu" ali v otroški posteljici.
kvačkaricaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jaffa torta
Kavna torta (Coffee cake )