18. okt 2014 15:23
Danes sem se opogumila in poskusila narediti ajdove kokice in so uspele! Super so! Čeprav ne vem kako bi jih uporabila, poleg tega, da jih grickamo. 
18. okt 2014 15:23
Danes sem se opogumila in poskusila narediti ajdove kokice in so uspele! Super so! Čeprav ne vem kako bi jih uporabila, poleg tega, da jih grickamo. 
18. okt 2014 18:14
Vesna,ne vem s čim sem te užalil ? ker sem opazil, da se izražaš skrajno primitivno, prostaško ? No zdej te bom pa res: če si napisala res tako, kot čutiš in misliš, potem si eno ubogo bitje .
hedonist
18. okt 2014 19:35
waw tamalaursa, kako si naredila te kokice????
18. okt 2014 20:31
Čisto preprosto... Segrela sem malo olja (tam okoli 2-3 cm ga je bilo), ko je bilo res zelo vroče, sem vanj stresla ajdovo kašo in je nastalo tole. Super hrustljavo in super dobro :D.
tamalaursa
18. okt 2014 20:36
Fino zgledajo kokice..a si jih kaj posolila,kot koruzne?
Vrtejbenka
18. okt 2014 20:46
meni se niso odprle :S res pa da sem imela neko šajze ajdovo kašo iz hoferja, ki se je polovica razkuha v pol minute, ostalo pa ostane celo zrnje, ki se kuha še 20 minut
18. okt 2014 20:51
Ja sem jih malo posolila, čeprav so bile že sameodlične. Naslednjič jih bom poskusila s cimetom in sladkorjem, bi znalo biti dobro. Jaz sem uporabila pomursko in se mi je neverjetno lepo odprla.
tamalaursa
19. okt 2014 15:19
Saj je tudi Bine povedal, da ne uspejo iz vsake kaše. Iz te ki jo je on uporabil so mu vedno uspele.
tedyka
19. okt 2014 18:10
o hvala. jaz ne gledam, tako da nisem vedela. očitno bo treba bolj kvalitetno.
19. okt 2014 19:47
Vrtejbenka![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sendviči iz ajdovih rogljičkov

Gratinirani svaljki