Išče se sostanovalka v dvosobnem stanovanju v lj

Pozdravljeni,

prijateljica išče sostanovalko v dvosobnem stanovanju v Ljubljani, ki bo vseljivo s 1.10.2012. Gre za sobo v dvosobnem stanovanju v starejšem bloku v Mostah (Ulica bratov Rozmanov 12), blizu Tržnice Moste, postajališč LPP (2, 9, 11, 20, 22, 25). Stanovanje je v najvišjem, četrtem nadstropju, dvigala ni. Ena soba je že zasedena, druga se pa odda za eno ali dve osebi. Pogodba je do marca 2013 z možnostjo podaljšanja. Lastnica ni prisotna in se z njo nima praktično nobenega stika, ker sami plačujejmo položnice, najemnino pa ji nakazujemo.

Najemnina: če bi bila ena sama v sobi, je 200€ + stroški, če bi bili dve, je 140€/osebo + stroški. Stroški, fiksni (Telemach, RTV, Elektro ) so cca 80€, SPL pa variira glede na porabo. Letošnji februar je bila položnica najvišja (136€), julija pa je znašala 70€. Višina prispevka za SPL je seveda odvisna tudi od števila oseb v stanovanju, trenutno sva dve, tako da bi se v primeru, da bi bile v stanovanju tri, verjetno nekoliko zvišala.

Zaželjene so študentke višjih letnikov (2. bolonjska stopnja) oziroma zaposlene.

Kontakt: Irena - 040/615-583

tina711983

Za slike mi prosim pišite na ZS. Sicer sem jih poskusila dodati zraven, samo mi ni uspelo. Zihr sem ga nekje "usrala" (se opravicujem izrazu). V glavnem, kogar zanima, mu jih pošljem na ZS.

Hvala.....

tina711983

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtkatrin11
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti