Bon prix

katarinabarbara  

član od: 24.8.2008

sporočila: 31

tema odprta - 5. jun 2012 18:41 | ogledi: 6.980 | odgovori: 4

Lep pozdrav.

Zanima me če ima katera izkušnje s spletno trgovino Bon prix.

Rada bi naročla kopalke pa me je malo strah, ker nimam izkušenj z nakupom preko spleta.

katarinabarbara

Viva Meier  

član od: 20.12.2009

sporočila: 673

5. jun 2012 19:42

a) Preuči kako se opravljajo plačila - najverjetneje gre preko bančnih kartic (Mastercard/Visa in še kakšna) ali preko Paypala. Pač kartico ustrezno moraš imeti, o Paypalu pa ne vem kaj dosti, preko mejla se registriraš itd.

 

b) Preštudiraj na spletni strani kako je z vračilom, če blago ni v redu in procedura, ki vračilu pritiče. Včasih ubija in ni niti slučajno vredna tistih 5e, ko je artikel kao cenejši kot v trgovini  niti tistega "oh in sploh vzorca, ki ga nikjer drugje nimajo"

 

c) Če te skrbi izbira velikosti, bi morala vsaka spletna prodajalna, ki da kaj nase imeti kako razpredelnico z obsegi teles in konfekcijami, ki danim meram pritičejo. Tako se lepo zmeriš, pogledaš v katero kategorijo padeš in upaš, da bo zadeva pasala.

 

Ti pa polagam na srce, da so spodnje perilo & kopalke ena kategorija, kjer je pomerjanje precej ključnega pomena. Ne rečem sploh da se ne da preko spleta kupiti prilegajočih se kopalk, ampak vseeno bi jaz pred naročanjem preverila lokacije, kjer se da zadevo poiskusiti, v njej malo pomigati itd., ker samo, ko to v živo narediš si lahko prepričan, da ti bodo kopalke pristajale. Še posebej to velja, če si zgoraj na izrazito ravni ali izrazito obdarjeni strani, ker obstaja velika možnost, da ti zgornji del stoji kot prevelik šotor oz. da te stiska kot klobaso.

 

Drugače pa nakup preko neta ni tak bavbav kot izgleda, malo se prebijaš čez "pogoje sodelovanja", ampak zna biti čisto fino, ko prebiješ led

Viva Meier

anibas  

član od: 21.12.2006

sporočila: 497

5. jun 2012 20:10

Sem že kupovala,nakup je brez tveganja,plačilo po povzetju,čakaš najmanj 3 tedne,kupi eno številko manjše kopalke, če ti kupljeno ne ustreza vrneš v originalni embalaži in ti vrnejo kupnino-preberi pogoje poslovanja.

lp

anibas

katarinabarbara  

član od: 24.8.2008

sporočila: 31

5. jun 2012 20:52

hvala obema za odgovor

katarinabarbara

Lotti  

član od: 13.10.2006

sporočila: 343

5. jun 2012 20:59

Jaz sem že kupovala pri njih. Nekaj mi je ustrezalo, kar mi ni sem pač vrnila. Ker sem plačala po povzetju, so mi preplačilo vrnili... Nobenih problemov nisem imela.

Lotti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti