Katero pecico in kuhalno plosco

roža  

član od: 25.5.2005

sporočila: 341

2. apr 2012 7:29

tedyka je napisal/a:

Tudi mi bomo letos predvidoma prenavaljali kuhinjo. Rada bi imela indukcijsko kuhalno ploščo s štirmi kuhališči in zraven še plinsko kuhališče z dvema plinskima gorilnikoma. Za prvo ni problem dobiti, za drugo pa ne vem kje bi dobila. Vse bi bilo vgradno.

tedyka

Midva imava Gorenjev plinski element, ki ga omenja Loni plus indukcijsko kuhališče (4). Sva zelo zadovoljna in bi se še enkrat odločila za isto kombinacijo. Super je bila tudi odločitev o globjem pultu - za in pred kuhališčem imava 10 cm prostora. Je fajn pri večjih posodah, pa tudi večji (zgornji) plin je zelo močan in je fajn da je malo dlje od stenske obloge. 

Tudi pečico imava Gorenjevo. Pri izbiri te nama so bila najpomembnejša "hladna vrata" - glede na to, da se tamala zelo rada ogleduje v vratih pečice (še posebej če notri sveti lučka), je bila tudi to zelo dobra odločitev. Malo pa mi je žal, da nisem izbrala takšne s pirolizo.

roža

tedyka  

član od: 23.4.2009

sporočila: 2012

3. apr 2012 5:59

Roža hvala za tvoj odgovor - v soboto 14.4.2012 imajo v Gorenju dan odprtih vrat (v njegovih salonih v Ljubljani, Mariboru in Velenju) in če bo le čas bomo šli pogledat, ker komplet kot ga ti predlagaš stane več kot 1000 € imamo tudi 100 € popusta, kar je kar veliko - je včeraj prišel nek njihov katalog. Pa rabimo še en pomivalni stroj in mislim, da bo to to.

Pa lep dan

tedyka

roža  

član od: 25.5.2005

sporočila: 341

3. apr 2012 8:55

Ja, poceni ravno ni...Midva sva vso belo tehniko kupila njihovo, pa sva se zmenila za kar dober popust. So pa precej nefleksibilni kar se tega tiče. Sva že hotla kupit njihove aparate kje drugje, ampak glede na to, da sva želela hladilnik, ki ga delajo le za tuji trg, se nama je vse skupaj bolj splačalo vzeti pri njih.

Tako da ti predlagam, da si malo pogledaš še druge trgovine (najlažje ti bo preko spleta - v pomoč ti je lahko stran www.ceneje.si ). Mercator tehnika ima npr. skoraj vsak mesec enkrat ali dvakrat 10% popust. Pa plinsko kuhališče vzameš v Gorenju in izkoristiš bon, ostalo pa naročiš tam, kjer ti ponudijo večji popust. 

Pa veliko užitkov v novi kuhinji vam želim!

roža

Brgita  

član od: 17.8.2006

sporočila: 267

4. apr 2012 9:27

Pozna kdo Clatronic dvojno indukcijsko kuhalno ploščo DKI 3184? Bi jo dali v "letno" kuhinjo, pa sem jo zasledila samo v spletni trgovini, tako da nimam nobenih informacij, kako se obnese.... Nikjer ne najdem mere, tako da upam, da ni samo za kuhanje kave..... Pozdravček....

Brgita

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Anemiilat
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti