Prekomerno potenje

MOON  

član od: 18.6.2008

sporočila: 187

30. mar 2012 18:26

Tomorrov sem iz Kranja, a to ni pomembno, bi prišli tudi v Lj.  tisa, ja pri dr. so ji rekli da je ščitnica v redu. Hvala vsem še enkrat.lp

MOON

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

31. mar 2012 9:38

Večkrat sem že brala, da dermatologi v takih ekstremnih primerih uporabijo v področju prekomernega potenja injekcijo botoksa - bodisi v dlaneh ( predstavljajte si rokovanje z mokrimi rokami), podplatih ali pazduhah. Zadeva ni nevarna, efekt nekaj časa traja, potem se postopek ponovi. Glede na to, da gre za zaviranje potenja na enem majhnem, strogo omejenem področju, tudi ne škoduje normalnemu ohlajanju telesa. To prakticira posebno poslovni svet na zahodu, kjer je na določenem nivoju brezhibnost pač nujna. Ta postopek je bil opisan tudi v našem časopisu (pozabila katerem) in ga izvajajo tudi v Sloveniji.

Če bi bila sama v taki situaciji, če bi mi medicinske preiskave ne odkrile kakšne bolezni, ne bi naokoli iskala ne maž, ne vodic, ampak bi šla k dermatologu in ga vprašala o tej zadevi.

Lisa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti