10. mar 2012 8:55
brusketka,
tukaj je kar nekaj tem, ki se držijo že leta. Tudi shujševalna je med njimi (ločevalke). Pridruži se jim tam. Ali pa imej svojo, samo če hočeš, da bo res stalna, ji pač ne daj naslova "priprave na poletje". Ker to kaže na kristalne namene (oziroma ustaljeno prakso), da ko je poletja konec, udri na piškote in na kavč do naslednje pomladi. Poskusi, saj boš videla odziv. Če radi beremo, kaj kdo kateri dan je za kosilo, ni vrag, da se ne bi našlo občestvo, ki bi ga zanimalo, koliko katera danes tehta. Mislim, da bo Jernej tudi za to, no, po tistih slikah za osmi marec prav gotovo. Jaz mrežna pečenka ne bom nikoli, me bo pa grizlo, ko bom brala, da se vse kile marljive pujse pepe selijo na moja stegna. In mogoče bo kaj učinka. Korajža velja. V teh krasnih sončnih dneh pa zabriši orbitrek nekam in se raje spakiraj na zrak, v dir ali na bicikel, kar ti bolj ustreza, saj je vseeno!
Pa uživaj in ne daj si pokvariti vikenda z našimi komentarji. Jaz pravkar srkam zajtrk in vizualiziram svoje današnje predpoletne aktivnosti. O kilah pa ne bom, sem pred časom preventivno iztaknila baterije iz tehtnice in se raje zanašam na mero svojih lanskih kavbojk.
Sonja