Oddaja the incurables

paulina d  

član od: 5.6.2010

sporočila: 249

tema odprta - 3. feb 2012 9:04 | ogledi: 6.530 | odgovori: 2

Ali je kdo gledal oddaje The Incurables na programu Zone reality, ki so govorile o tem kako so ljudje premagali bolezni s prehrano?

paulina d

Hestia  

član od: 9.10.2010

sporočila: 7

3. feb 2012 20:35

Gledala sem eno ali pa celo dve oddaji iz omenjene serije oddaj. V prvi  gledani oddaji je bila predstavljena ženska, ki ji uradna medicina ni znala več pomagati in  ki si je  s prehrano pozdravila raka. Prehrana je bila sestavljena iz zelenjavnih sokov. 

Ob gledanju te oddaje (ali pa sem gledala še eno), je bila omenjena klinika Reno v Nevadi, zdravilo ali pa dodatek k prehrani  Poly - MVA in pa nekaj je bilo govora o biotoksinih. Ime zdravnika, ki je tej ženski svetoval drugačno prehrano, pa je bilo dr.Shoemaker.

Prosim,  napisane podatke o zdravilu ali dopolnilu k prehrani vzemi z rezervo, saj nisem  prepričana, da sem si vse pravilno zapomnila (sem  starejša in že malce pozabljam). Ime klinike in zdravnika pa je najbrž pravilno. Več ti ne morem pomagati, čeprav sem oddajo spremljala z zanimanjem.

Hestia

Hestia

paulina d  

član od: 5.6.2010

sporočila: 249

4. feb 2012 14:31

Tudi jaz sem gledala dve oddaji,žal mi je, da jih nisem več.Verjetno bi jih,če bi prej vedela o čem govorijo.Ko gledaš takšne oddaje in bereš o podobnih stvareh se začneš spraševati zakaj uradna medicina v svoje zdravljenje ne vključuje tudi tovrstnega zdravljenja.Morda je fermacija res tako močna .

paulina d

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti