Večerja z Vendelino jr....
mamamia
Polnjene gobe
Večerja z Vendelino jr....
mamamiaČak mal, je to nagrada za sodnika ali tekmovalke? Ker če Vendy zmaga, naj sama sebe nekam pelje, al kaj?
Kaj vem, morda je katera druga upala na zmago? Pa tudi kak sodnik bi bil vesel, verjetno.
Vednelina bi se pa tudi sama s seboj lepo imela, bi upala reči.
mamamiaKaj ve mene tule sprehajate...
Vendelina jr.hebat ga, my dear lady, ak' si "in", pol si "in" ... ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Papež ma vas rad ...![]()
![]()
![]()
Vendelina jr, če še nisi opazila, zgleda, da boš za glavni dobitek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In kako bo pa mašnica zavezana?
MygraceVsem pošiljam eno pesmico,sicer že malo dišečo po naftalinu........http://www.youtube.com/watch?v=HLNZG_Hcf9k&featu
mejačkaSpoštovana Frina vsa čast za vse napisano, z vsem kar si napisala se popolnoma strinjam. Tudi sama se praktično ne "oglašam" več, ker se mi res ne da ubadati z ljudmi, ki so polni sami sebe, "najpametnejši" in kateri mislijo, da se mora cel svet okrog njih vrteti (vedno eni in isti). Ker pa te osebe ne predstavljajo nikakršnega pomembnega faktorja v mojem življenju bom še naprej "ostala" tukaj, predvsem iz veselja do kulinarike. Ne jim dati tega veselja in se jim umikati.
leandrosKako je že pred leti rekla ga. Makarovič?...Da saj ni čudno, da ima Slovenija obliko kure, ko pa se na vsakem koraku obnašamo kot kokoši v kokošnjaku.
Samo malo zrnja je bilo treba...a ne?! In že perje frči na skoraj 20ih straneh.
Odlično natroseno zrnje, se strinjam z avtorico prispevka v njenem razmišljanju. Vendar pa kljub lepim in dobronamernim željam napisano ne bo spremenilo aktivnih forumašev, saj so že oblikovane osebnosti z lastnim odnosom do soljudi (in jezika). Bi pa morali vzgajati otroke v takem duhu; prijaznost, toplina, strpnost, razumevanje, sprejemanje...
Kaj vidimo, če se ozremo malo naokrog, če samo eno veko napol odpremo? Nestrpnost in homofobija na vsakem koraku, vrednota se meri le še v evrih, kapital je absolutist, kultura odmira značajsko, jezikovno in institucionalno. ... ... Mislim, da smo dosegli svoje dno, in to mislim karseda optimistično. Ker šele, ko nekaj časa riješ po dnu, se lahko zopet začneš dvigati.
Kultura (vsakršna; jezikovna, vedenjska, umetnostna...) je vedno odsev časa, v katerem se poraja. In to, na kar ste nekateri opozorili, da je pred leti bil nivo komunikacije med ljudmi na forumu (pa seveda tudi v realnem življenju) višji, prijaznejši, strpnejši je očiten pokazatelj padca teh vrednot. Zato je avtoričin apel povsem na mestu. In ravno v teh dneh, ko se nam jemlje to, kar nosimo v sebi.
BeatricKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene gobe

Pijana Kokoš