Ikea divani-postelje

dragička je napisal/a:

Kolega, pazi, da si ne boš kaj naredil!!!   Izkušenj imam pač toliko, kolikor vsako leto nekaj noči  tu-ali-tam prespim na "začasnih" ležiščih. Da mi ne boš mogoče rekel, da je tako ležišče primerljivo z jogijem?  

Lejga-zlomka, tudi sama imam sedežni in to prav od TOM-a (vsaka jim čast, odlična kvaliteta), v drugi sobi pa raztegljivi postelji iz Ikeje... Na tvojo žalost, niti eno niti drugo ležišče ne sega niti do kolen jogija v spalnici, čeprav ni vrhunski latoflex.

Zgoraj sem napisala: Jaz bi rekla takole, vse te "izvlečne" stvari so bolj tako-tako, za silo je za prespat, ni pa, da bi človek vsako noč nan tem spal.

in menim, da tvoj odgovor Koliko izkušenj pa imaš z njimi? koliko modelov si preizkusila? Kako lahko kar tako posplošuješ in klatiš neumnosti? - je brcanje konja v temo. 

Pozdravček!

Exactement!

Escada

Jaz imam tistega iz prvega linka ze nekaj let. Redno ga uporabljam in sem z njim zelo zadovoljna.

ribica

Ima morda kdo od vas tale model fotelja?

Moja mami ga ima že lep čas na očeh,  predvsem za spanje pred tv...

Hvala!

http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/702990

murnik

Sporočilo je spremenil(a) kozamurnik dne 03. 2016 07:52

Jaz za spanje pred TV  (tudi za branje knjig v budnem stanje) sanjam o gugalniku  .

Cila

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti