Pultica, kako pa spečeš obod?
Dolores
Zmagovalni bananin kruh
Pultica, kako pa spečeš obod?
DoloresAdventni venčki, ki sem jih za domače naredila lani, za letos pa še razmišljam....
Patricka pogresam tvoje svetovno, precudovite unikate adventnih venckov. KJe so slikice? Nisi ustvarjala? Si pravi talent in mojster v kreiranju le-teh(ga). Lp
jaša| jaša je napisal/a: |
Patricka pogresam tvoje svetovno, precudovite unikate adventnih venckov. KJe so slikice? Nisi ustvarjala? Si pravi talent in mojster v kreiranju le-teh(ga). Lp
|
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
patrička, tudi jaz... ![]()
V moji? cvetličarni so mi povedali, da je modna modra in zelena. Rdeča je barva Božiča, vijolična pa je barva adventa.
F r i n aBabka1951, kje si nabaviila steklena krožnika (???) s prvih dveh fotografij? Zelo uporabna se mi zdita! ![]()
Pozdravček, Stanka
| stanka je napisal/a: |
Babka1951, kje si nabaviila steklena krožnika (???) s prvih dveh fotografij? Zelo uporabna se mi zdita!
|
Lani novembra sem jih kupila v E.Leclercu na Rudniku v Ljubljani,grem ravno jutri pogledat, če bom našla kaj podobnega, spomnim se, da je tudi cena bila zelo nizka, pozdravček ![]()
Hvala ti! Boš povedala, prosim, če si kaj našla, da aktiviram podaljšano roko? ![]()
Pri nas na vratih že tretje leto visita snežaka, zelo podobna temule:

Mi je bilo več kot dovolj venčkov.
Vanja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zmagovalni bananin kruh

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami