Adventni venčki 2011, 2012, 2013, 2014...

Pultica, kako pa spečeš obod?

Dolores

Adventni venčki, ki sem jih za domače naredila lani, za letos pa še razmišljam....

babka1951

Patricka pogresam tvoje svetovno, precudovite unikate adventnih venckov. KJe so slikice? Nisi ustvarjala? Si pravi talent in mojster v kreiranju le-teh(ga). Lp

jaša

jaša je napisal/a:

Patricka pogresam tvoje svetovno, precudovite unikate adventnih venckov. KJe so slikice? Nisi ustvarjala? Si pravi talent in mojster v kreiranju le-teh(ga). Lp

jaša

evy_3

patrička, tudi jaz... 

V moji? cvetličarni so mi povedali, da je modna modra in zelena. Rdeča je barva Božiča, vijolična pa je barva adventa.

F r i n a

Babka1951, kje si nabaviila steklena krožnika (???) s prvih dveh fotografij? Zelo uporabna se mi zdita!

Pozdravček, Stanka

stanka je napisal/a:

Babka1951, kje si nabaviila steklena krožnika (???) s prvih dveh fotografij? Zelo uporabna se mi zdita!

Pozdravček, Stanka

Lani novembra sem jih kupila v E.Leclercu na Rudniku v Ljubljani,grem ravno jutri pogledat, če bom našla kaj podobnega, spomnim se, da je tudi cena bila zelo nizka, pozdravček 

babka1951

Hvala ti! Boš povedala, prosim, če si kaj našla, da aktiviram podaljšano roko?

Pozdravček, Stanka

Pri nas na vratih že tretje leto visita snežaka, zelo podobna temule:

Mi je bilo več kot dovolj venčkov. 

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 27.nov 2012 00:37

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti