Torta v obliki "balončkov"

kozamurnik

sporočila: 2311

20. okt 2011 11:50

http://www.mim.hr/sexy-torte.html http://www.youtube.com/watch?v=2N7unGSFyCs No ja meni tudi taka "umetnost " ne leži. Mislim, da imamo danes vsega preveč in čez glavo in ko ne vemo kaj bi, se ukvarjamo s takimi in podobnimi "umetnijami". Zame je dobra torta taka, ki jo z veseljem pojem. Torte v obliki "orodja " in drugih pritiklin pa mi ne gredo v slast. Pa nisem zafrustrirana, nasprotno. murnik Sporočilo je spremenil(a) kozamurnik dne 20.okt 2011 11:57

Mygrace

sporočila: 6506

20. okt 2011 11:52

In kaj je narobe? Nikomur nisem rekla, da ne sme izdelovati kakršnih koli tortic ali potičk. Pač povem, da mi je to neokusno. Kaj je zdej? Moje mnenje pač. Je to prepovedano?

In ne vem, zakaj je potrebno toliko cirkusa s temi polovičkami žog, balončki, silikončki, no, včasih morda tudi bolj podobno uporabljeni vrečki za čaj...

Nič ni prepovedano.

Če (ČE??!!) bi jaz delala take tortice, bi zdrobila biskvit, ga navlažila, dodala dodatke in oblikovala po spominu(??!!), bi zgnetla, zmasirala, uživala z voljno maso v mojih rokah....vmes nekajkrat obliznila prste, navila erotično muziko..pa če ne rata nekaj za prste obliznit in lepo za pogledat, nisem vredna da se grem seksualne izpade.

Če so pa tortice namenjene zabavi iber ales, je pa čist vseen kako zgleda in če kaj narazen leti, sej namen je dosežen že s tem, da si nekdo predstavla, kaj naj bi to vse skupaj bilo in kaj naj bi pomenilo...važna je zabava, ja, se strinjam.

 

Zdej pa neham tlele kao moralizirat in se zgražat, da ne bo na koncu kdo pomislil, da so mene kupili ali pa da sem jaz preko interneta svoje otroke naročila.

 

Uživajte!!

                                                  

                                              

Mygrace

paulina d  

član od: 5.6.2010

sporočila: 249

20. okt 2011 12:29

Oj ljudje.Spraševala sem samo za obliko torte, ne pa tudi za razne asociacije in kakršne koli seksualne fantazije, ki  (kot se da prebrati) marsikomu rojijo po glavi ali pa pišejo erotične zgodbe (kot npr. Mygrace).

paulina d

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5188

20. okt 2011 14:01

hja, no, če imajo take torte kaj zveze z erotiko, me naj vrag vzame. In če ob njih kdo pomisli na seks, mu bog pomagaj.

So mi všeč? Ne.

Bi jih šla sama delat? Nikakor.

Me take torte žalijo? Ne.

Se zgražam nad tistimi, ki se jim zdijo zabavne? Niti v sanjah.

Vsak si svojo zabavo pač prikroji in izbira po svoji meri, tako kot svoj jedilnik, svoje prijatelje, svojo garderobo, svoj poklic itd itd itd. Pa naj v miru to počne še naprej, glede na to, da nikogar ne moti in nikogar ne sili, da je zraven.

Lepo se imejte!

Sonja

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

20. okt 2011 14:37

No, glas razuma, limnol. Nekako tako sama razmišljam. Komur je to ok ali smešno ali na hece, naj ima to veselje, mene ne moti.  Sem sicer za japonske kroglice  (ko jih je ena že omenjala), mi pa torta v obliki kakih spolnih organov ali prsi "ne potegne". Tako kot verjetno komu drugemu "ne potegne" naš način zabave ( se da z vodno pištolo tudi vino streljat ...).

Mene na primer ne moti kak plesalka na zabavi, četudi se sleče, in četudi pleše poročenemu. Zakaj pa bi bil poročen bil prikrajšan za to, in bi to privoščili le vdovcu ali razvezanemu? a tudi to je odvisno od družbe oziroma druščine, in če kdo ve, da starši slavljenca na primer, ali otroci, tega ne odobravajo, potem se to ne izpelje.

 

In še enkrat: vsake toliko debata zaide s čisto konkretnega vprašanja na kaj drugega, od asociacij do popolne stranpoti. Pa kaj potem. Meni je prav to zanimivo, ko smo si tako različni in kaj vse lahko izpeljemo iz enega vprašanja, kako iz biskvita naredit joške (zize - štajerski izraz; prsi, dojke ali kar si že bodi).

mamamia

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5188

20. okt 2011 19:04

Oj, Vilma, škoda, da nisi že prej našla te teme!To bi šele bilo zabave. Le kam je izginila KornelijaPT?

Čisto resno: teme, ki zaidejo na stranpoti, so tudi za moje pojme dodana vrednost kulinarike. Bi ne bilo pol tako zanimivo, če se to ne bi dogajalo!

Sonja

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

21. okt 2011 10:17

Pred kakim letom sem bila na zabavi tridesetletnika, samskega, ki so mu na način 'da veš, kaj zamujaš', predstavili takole torto. V smislu 'da boš vsaj tako dobil žensko' (žaljivo za moje pojme, a sem pač staromodna). Ker to ni bilo dovolj, je revež moral pokazati, 'kaj bi tej ženski delal'. Moral bi recimo lizati bradavičke. Ker tega ni hotel (mogoče ima kaj več soli v glavi kot tisti, ki so to torto podarili), je en od njegovih kolegov 'vskočil'. Ne grem v podrobnosti, povem naj le, da torte nisem niti pokusila.

 

Za navrh sem sedela poleg ene gospe, ki je pela slavospeve tej, ki je torto spekla, da 'takšne torte pa res še ni videla' in podobno. Jaz sem bila tiho in v glavi imela torte naših kulinaričark, ki so po moje nekatere res presežki, ne pa tista torta.

 

Aja, pa motilo me je, ker so bili zraven otroci in so se režali na ves glas, pa sploh niso vedeli čemu.

 

Se pa strinjam, z mero dobrega okusa se da 'prebaviti' tudi take torte.

Atina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti