Pretreslo je tudi mojega 17letnika, ki je po duši rocker. Pravzaprav vse nas. Naj ti bo lepo....
R.I.P.
karnakPretreslo je tudi mojega 17letnika, ki je po duši rocker. Pravzaprav vse nas. Naj ti bo lepo....
R.I.P.
karnakOdšel si ampak umrl ne boš nikoli. Tvoja glasba te dela nesmrtnega.
Sožalje svojcem.
MIHIKATako mehko je zvenela njegova frajtonarica,tako preprosto in domače in lepo je bilo vse to.Pa saj ste že vse povedali,zato Lojze počivajte v miru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
naj počiva v miru
njegove že ponarodele pesmi pa bodo naprej živele z nami
dorincaNaj počiva v miru. V dolini tihi pa mi je najljubša izmed njegovih pesmi, ki ne bodo nikoli šle v pozabo...
lenyKot glasbenik sem imel čast se spoznati z Gospodom Lojzetom med snemanjem oddaje o Abrahamu na Otočcu pred nekaj leti. Lahko rečem, da je bil Glasbenik z vso svojo dušo, Človek, ki se je znal pogovarjati tudi z neznancem in deliti dobro voljo. Razlika v letih ga sploh ni motila. Hudo mi je, ko umre tak človek, čeprav je pustil za seboj nepozaben pečat v glasbi in ljudeh.
Gospod Lojze, počivaj v miru med svojimi skladbami.
Pšeničnik
pšeničnik
Njegove pesmi, naše sanje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pri 50-tih sem se začela učiti igranja na "frajtonarico"......moja prva pesem, ki jo res znam zaigrati brez napake....V dolini tihi.......mi gre kar na jok! Bil si moj vzornik, počivaj v miru.
![]()
![]()
![]()
galja
Gospod je imel lepo življenje: počel je tisto, kar je imel rad, verjel je v svojo glasbo, pustil s svojo glasbo sledi v mnogih in te sledi bodo ostale.
Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pekoče piščančje perutničke

Šahovnica