Čile ti paše! Ko se vrneš, pa bo tudi tu pomlad že skoraj v razcvetu, te dni temperature do 18 stopinj! Zima na splošno ne odgovarja študentom višjih letnikov, tudi študentkam ne!![]()
![]()
Čile ti paše! Ko se vrneš, pa bo tudi tu pomlad že skoraj v razcvetu, te dni temperature do 18 stopinj! Zima na splošno ne odgovarja študentom višjih letnikov, tudi študentkam ne!![]()
![]()
ežoj, tole zgoraj je meni res vse skupaj zelo zanimivo, potovanje, španske besede... zaradi njih potem na prevajalniku visim, tudi tole o prehrani mi je všečno
, že iščem najboljšega ponudnika, diuretike, merilce in podobno, bom pustila doma, ko bova šla, s prtljago ne bova obremenjena
uživaj v vsem, kar ti je tam namenjeno in srečno ![]()
Babka res, malo zamenjaš lokacijo in prideš nazaj kot nov!![]()
![]()
Moje sicer niso tako sveže kot ežojeve, so stare 3 tedne, ampak potepanje pa je bilo...![]()

Potepanje ![]()
![]()
, palme, banane, voda, krater .... ??? Prosim izdaj nam, kje si se potepala, ne znam locirati ![]()
..., razmišljam v eno smer, spet drugam, a ne upam si glasno ugibati...
Od Kostarike do severne Kolumbije ![]()
Super, pa še ti kaj napiši, kako je potekalo tvoje vandranje ... jaz sem si takoj nekaj malega o Kostoriki in Kolumbiji prebrala pri stičku Googlu (sem morala malo osvežiti znanje, locirati državi, saj je vse zbledelo ![]()
).
Lep večer
sonce51Hvala, hvala, fotke so izjemne , školjk očitno koker češ:) Ja vem, težko je včasih dobiti info o tistih ribah, ki pridejo na kopno in še kako se strinjam s tabo, tud če je ribe je ziher užiten. ( vem Rimljanka se zgraža, ampak kaj čem, sem pač zaprisežen mesojedec in bolj ko je cudna žval, rajši bi jo probal ) .In ko vidim eno fajn korpulentno živinče mi je sicer všeč v primarni obliki ampak pred očmi se mi že zavrti film, kolk zrezkov, kotletov, rebrc,.....bi lahko sproduciral iz nje, žal, tako je to :)
Ezoj, sem pa eni fotki videl celo en zanimiv objekt sicer od zadaj ampak, kot se reče - daj što daš :)
Uzivaj na polno, zdej noge v oceanu al vidim al pa ne, mi je vseeno, rajši kej druzga in naj te boginja potovanja ( saj res, katera pa je ?) varno vodi še naprej vse do tvoje vasi !
hedonistČe se prav spomnim, je bil na Olimpu za mobilnost zadolžen Hermes. V naših logih pa v isti pisarni sedi Sv. Krištof (z ežojem sta na ti).
Sonja
Čudovito...od ežoja in Vive Maier!!!
Okej, ežoja se ne da prepričat, da bi odprl blog ali novo temo z naslovom potovanja, pač neposlušna in "buntovna" študentarija. Viva Maier, a tebe nam bo pa uspelo nahecat za blog z naslovom potepanja? Meni je res brez veze, da se takšne zanimivosti izgubijo v teh "črevah", ki se vlečejo par let ![]()
![]()
![]()
.
Kako je pa kaj z 8. marcem v Čilu? Počas bo treba ruzak spakirat in it domov štihat, anede?
Srečno še naprej in pazi nase!
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Grški pita kruh