Kozmetični pripomočki po 50letu

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

27. maj 2011 12:43

Ne, me nismo zatežene, me smo vesele in dobrodovoljne , samo mero pri nekaterih rečeh imamo drugačno od drugih, in to pač povemo . O dobrem okusu namreč. Je v Vendynem postu nekaj soli na to temo, a je treba znat prebrat.

Ne gre namreč za zateženost, gre za različna mnenja o meji dobrega okusa. Finese. Kdo jih obvlada je pa zeta napisala. Kot bi rekla my dear Vjr. - "tko je shvatio, shvatio je".

 

Tiste, ki nas imaš za zatežene, tebe nimamo za razuzdano.

Razlika v stilu komunikacije, le dojeti je treba.

Jaz pač moji mami ne bi podarila črnega dojenčka. Prijateljici, ki je nora na črnce, že ve zakaj, pa dva.

Ampak različni smo si, vsako tele ma svoje vesel'e, kajne?

 

Mamamia

mamamia

resita  

član od: 26.4.2011

sporočila: 47

27. maj 2011 12:47

hehe,hvala vsem.

 nebi omenjala odnosa z mami,ker se vas res ne tiče,samo mogla sm poudart ker tako mami da je cela zadrta in zakomplicirana hvala bogu nimam. je ponosna name,ker v naši familiji več šteje da je človek srčen,srečen povn humorja,tud če ni lih vse po reklcah,..

smeh je pov zdravja in če mi bo mož podaru ribežn pa da se bom ob temu nasmejala,hvala bogu!! MORA BIZ ZLO TEŽKO ČLOVEKU,ČE SE NE ZNA DELAT NORCA IZ SAM SEBE!!! vasj na žuru oz roj.dnevu.

ZETA, ne,ne,ne ni to. gre se za to da je ona edinka in kot otrok je vedno govorila da bo imela 5 otrok,pa tud če je kakšn črnček vmes,...( kot otrok ni vedela kakpo to gre  ) ...in 4 nas ima,.petega pa bi ji danes prinesli na žur ( to bo fora).

resita

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

27. maj 2011 12:49

Resita sprašuje za konkretne nasvete, kje bi kaj našla oz. kupila, ne pa nasvetov o smislu za humor, zrelosti in kaj vem čem še. Sama naj presodi, saj je to njena mama. Se je težko zadržat, a ne?

JJ

beatrice  

član od: 18.11.2009

sporočila: 137

27. maj 2011 12:53

Draga Resita in njeni somišljeniki,

V koliko bi kdor koli meni podaril takšno darilo, bi mu ga z velikim veseljem vrgla v njegovo z vakuumom napoljnjeno betico. Prej bi se seveda počutila staro, zavrženo, odsluženo, jokala bi, depresivna bi bila še nadaljnih nekaj mesecev in skrila bi se kot noj.

Pri meni ne bi palil niti štos z intimnimi igračkami, ki bi ga podarile najožje prijateljice. I am a NO-GO girl, konzervativna do amena a občasno vročekrna kot sam hudič. But I keep my dignity.

Vendar sem to jaz. Jaz tako razmišljam zase. In zato podarjam darila, ki bi jih bila osebno zelo vesela. Do sedaj se je ta način obnesel, pa naj si bo malo dete ali stara oseba.

Vsekakor verjamem, da svojo mamo dobro poznaš in da ji boš zato namenila nekaj kar bo sprejela.

Moja ljuba prijateljica je praznovala 50 let lani. Štoserka, mala, vitka, paklena, vatrena, vedno pripravna za delo in za jelo. Dobila ogromno daril, za katere se mi je zdelo, da so ideje potegnili iz raznolikih skečev in Musinkantenstadlov. Dobro se je držala celo fešto in se režala kot običajno. Nato sva šli ven na čik, kjer ji je razpoloženje padlo na minimum, vlile so se ji solze med katerimi mi je priznala: samo ti si mi podarila darilo. Samo ti.

Nežno zlato ogrlico s člisto malim kamenčkom.

 

 

beatrice

resita  

član od: 26.4.2011

sporočila: 47

27. maj 2011 12:54

HVALA JANISJOPLIN, Ja zato sem tu,čene vrjemte mi,nebi bla. PO NASVET SEM PRIŠLA

in z  mamamio se strinjam,nemorš pa tko zabijat človeka kot to naredi ena,hallo. pa ne sam mene,že kšno prej,...pog pomagaj sej je to ja forum. ne pa da gledam kako se izražat.

resita

resita  

član od: 26.4.2011

sporočila: 47

27. maj 2011 12:58

no beatrice lepo,ti si taka,naša je čist drugačna. in vedno je sodelovala pri kšnih oslarijah in vem da bo tega danes tud vesela,mankal mi je le še enih par idej,za katere vidm zdaj da je bolje da jih iščem drugje

resita

leandros  

član od: 19.8.2009

sporočila: 188

27. maj 2011 13:00

Mamamia, pa tako dobro ti je šlo s prvim postom na to temo,...  

leandros

beatrice  

član od: 18.11.2009

sporočila: 137

27. maj 2011 13:00

Draga Resita,

ljudje smo pa č različnči in če se dobro poznamo, to ne dela nikomur nikakršnih težav.

Vsekakor vam želim uspešno kompletiranje darila in lepo praznovanje.

 

 

beatrice

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5188

27. maj 2011 13:05

resita je napisal/a:

pog pomagaj sej je to ja forum. ne pa da gledam kako se izražat.



resita

 

je zelo dobro mišljeno, punca....... ampak resno: daj no kdaj pa kdaj razmisli, preden kaj napišeš (se ne nanaša samo na zgornji citat). Ker včasih je treba komu samo pustiti, da piše in govori po mili volji, pa se sam zabije veliko bolj, kot ga je Vendelina sposobna v najbolj blodnih sanjah. Ampak, kot sama praviš, bog pomagaj.

Sonja

resita  

član od: 26.4.2011

sporočila: 47

27. maj 2011 13:46

mah katasrofa od žensk ( ne vseh, da nav pomote,hvala k ste pmagale)

lp

resita

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti