Iščem moderen stenski obešalnik za ključe

Joan  

član od: 12.12.2006

sporočila: 153

tema odprta - 13. maj 2011 21:31 | ogledi: 9.300 | odgovori: 7

Pozdravljeni,
iščem moderen obešalnik za na steno za obešanje hišnih, takšnihindrugačnih ter avtomobilskih ključev. Zdaj se nam valjajo po polici in so preblizu otroških rok, kakšnih "staromodnih" gromozanskih ključev s kljukicami ali omaric za kjuče pa tudi ne bi. Iščem nekaj ličnega, modernega, lahko kovinskega. 

Ideje, kje naj pogledam? Kaj predlagate?

Joan

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8916

13. maj 2011 21:58

Pred časom sem nekaj ličnega videla v Supernovi / Butlers (pritličje).

Tam sem bila nekaj dni nazaj in so rekli, da pričakujejo novo robo. 

Pozdravček!

beli  

član od: 1.12.2005

sporočila: 81

16. maj 2011 13:06

Fajn trgovina...cene pa tudi;(

beli

mejačka  

član od: 17.10.2008

sporočila: 601

16. maj 2011 22:20

Meni osebno pa ni všeč, da ključi raznih oblik in vrst visijo na steni predsobe, pa naj bo obešalnik zanje še tako unikaten. Mogoče bi si omislila kako lepo nižjo posodo s pokrovom če jo imaš kam postavit, druga možnost pa je čisto preprost obešalnik ki ga obesiš na notranjo stran omare. To je pač moje mnenje.

mejačka

Zara-Marisa  

član od: 12.6.2003

sporočila: 351

17. maj 2011 19:21

Kaj pa če v kakšni Bau- trgovini kupiš male kovinske kljukice in jih po navdihu namontiraš na steno? Lahko jih daš v ravno črto navpično, diagonalno, vodoravno, lahko v obliki kroga, snežinke, lahko jih "namečeš" ... tako boš zagotovo imela dovolj kljukic za vse ključe.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti